“Τηλεφωνική ψηφοφορία 7-2”

από AllAboutARIS

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το AllAboutARIS η ψηφοφορία έγινε με αποτέλεσμα 7-2 και ένα απόντα. Η διάψευση από τα δυο μέλη που μειοψήφησαν έγιναν αφορμή για να αμφισβητηθεί το ρεπορτάζ

Η δουλειά μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αυτό συνέβη και σήμερα στην περίπτωση Κάμπος σε σχέση με την ΑΛΗΘΙΝΗ 100% ψηφοφορία . Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το AllAboutARIS η ψηφοφορία έγινε με αποτέλεσμα 7-2 και ένα απόντα. Η διάψευση από τα δυο μέλη που μειοψήφησαν έγιναν αφορμή για να αμφισβητηθεί το ρεπορτάζ. Στην συνέντευξη Τύπου τόσο ο Τάσος Οικονόμου, όσο και ο Σπύρος Χριστοφορίδης επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ “ Υπήρξε τηλεφωνικά ψηφοφορία και το αποτέλεσμα ήταν 7-2 και ένας απών (Πλαγάκος).

Αυτή ήταν η απόφαση με δεδομένο ότι δεν μπορούσε να συμβεί κάτι άλλο και θα υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα αν κάθονταν στον πάγκο ο κ. Κάμπος. Οι δυο που μειοψήφισαν ήθελαν να κοουτσάρει από την κερκίδα ο κ. Κάμπος”. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας αν και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει κάτι. Αν ένας παράγοντας βγαίνει και δηλώνει κάτι, δεν ευθύνεται το μέσο που φιλοξενεί την τοποθέτηση. Κια αυτό ισχύει για όλα τα ΜΜΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα