Ο άλλος Σίνισα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Σέρβα γυναίκα, η κόρη του και η λατρεία για τον… Σφακιανάκη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ, αρκετές πληρορφορίες βγήκαν στην επιφάνεια, επί το πλείστον για την ποδοσφαιρική του καριέρα. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του “Ντόμπρα” όπως τον αποκαλούν.

Στην Κύπρο όπου και έφτιαξε το ποδοσφαιρικό του όνομα, πέρα από τις ικανότητες του μέσα στο γήπεδο, όλοι έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του. Ενας άνθρωπος χαμηλών τόνων, εμπνέει σεβασμό και γενικά πολύ καλό παιδί, όπως συνηθίζουν να λένε όσοι τον έχουν γνωρίσει και τον έχουν ζήσει. 

Σε αντίθεση με αρκετούς συναδέλφους του, όσο έπαιζε μπάλα δεν ήταν ο άνθρωπος του έξω. Περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι με την οικογένεια του, την οποία ξεκίνησε το 2004 όταν παντρεύτηκε την Σέρβα, Γιασμίνα Νταμιάνακ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Κύπρο, όπου η σύζυγος του είχε πάει το 1999, λόγω του πολέμου στη Σερβία. Εκεί γνωρίστηκαν μέσω του συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Λεμεσού, Άμιρ Στελίκοβιτς και τον Δεκέμβριο του 2004 παντρεύτηκαν. 

Εχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στη Μεγαλόνησο, ο Ντομπρασίνοβιτς έγινε λάτρης της ελληνικής κουλτούρας αλλά και της μουσικής. Για αυτό άλλωστε και του αρέσει πολύ ο Νότης Σφακιανάκης, ενώ στις γευστικές του προτιμήσεις βρίσκονται, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, το σουβλάκι και το κλέφτικο. 

Προτεινόμενα Άρθρα