Πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ

από AllAboutARIS

Η… άσημη Μπράντφορντ ταπείνωσε την… τρανή Τσέλσι, αποκλείοντάς την στο Κύπελλο Αγγλίας και έχει γίνει πρώτο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ.

Όλοι στέκονται στο γεγονός πως η ομάδα που παρέταξε χθες ο Ζοσέ Μουρίνιο κοστίζει 200 εκατομμύρια στερλίνες, ενώ η Μπράντφορντ επένδυσε το καλοκαίρι μόλις 7,5 χιλιάδες! Κι αυτό γιατί στην ομάδα που παίζει στην League One (σ.σ. τρίτη κατηγορία της Αγγλίας) οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ήρθαν ως ελεύθεροι ή ως δανεικοί. Ο μοναδικός παίκτης που αγόρασε η Μπράντφορντ είναι ο Τζέιμς Χάνσον, για τον οποίο δαπάνησε 7,500 στερλίνες.

Στην αποστολή της ομάδας του δυτικού Γιορκσάιρ υπάρχουν πάντως, ποδοσφαιριστές που είχαν περάσει από τα «σαλόνια» της Premier League. O Άντριου Ντέβις έπαιξε για χρόνια στις Μίντλεσμπρο, Σαουθάμπτον και Στόουκ.

Ο Φιλίπε Μοράις ήταν για τρία χρόνια στην Τσέλσι (2003-2006), χωρίς ωστόσο να παίξει ούτε σε έναν αγώνα! Από τις ακαδημίες των «μπλε» ξεκίνησε ο Μπίλι Νοτ (2007-2010), πριν μείνει ελεύθερος. Εμπειρία Premier League έχει και ο Τζον Στεντ, που έπαιξε σε Μπλάκμπερν, Σάντερλαντ και Σέφιλντ.

Να σημειωθεί πάντως, πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπράντφορντ… σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, καθώς πριν από δύο χρόνια είχε φτάσει ως τον τελικό του League Cup (έχοντας αποκλείσει διαδοχικά τις Γουίγκαν, Άρσεναλ και Άστον Βίλα) όπου δεν γλίτωσε την συντριβή 5-0 από την Σουόνσι.

Προτεινόμενα Άρθρα