Ταχύρυθμα μαθήματα για «Ντόμπρα»

από AllAboutARIS

Ενημερώνεται για το ρόστερ, βλέπει παιχνίδια και μελετάει τον επόμενο αντίπαλο του ΑΡΗ, Ορφέα Ελευθερούπολης.

Λίγες είναι οι 24 ώρες που διαρκεί η μέρα για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς. Ο λόγος είναι απλός. Είναι τόσες λίγες οι μέρες μέχρι το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΑΡΗ και αντιστρόφως ανάλογα αυτά που πρέπει να μάθει ως τότε, ακόμη και αν στις πρώτες του αυτές μέρες έχει την πολύτιμη βοήθεια του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. 

Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ εκτός από την προετοιμασία και την διεξαγωγή των προπονήσεων, ενημερώνεται παράλληλα για το ρόστερ της ομάδας, βλέπει καθημερινά προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας ενώ έχει προμηθευτεί και αγώνες του Ορφέα Ελευθερούπολης. Όταν δεν είναι στο γήπεδο δηλαδή, μελετάει συνεχώς ώστε να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα.

Το ευχάριστο για τον Ντομπρασίνοβιτς είναι ότι η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος φρόντισε να του βρει σπίτι αμέσως για να τακτοποιηθεί και να μην μένει στο ξενοδοχείο ενώ μέσα στην εβδομάδα θα παραλάβει και το αυτοκίνητό του για να μετακινείται ελεύθερα. Όσοι συνεργάζονται μαζί του, αυτές τις πρώτες δυο μέρες, κάνουν λόγο για ένα πολύ εργατικό προπονητή, με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά.

Προτεινόμενα Άρθρα