Προς αποκατάσταση της αλήθειας

από AllAboutARIS

Εντελώς άστοχη και αβάσιμη η τοποθέτηση του Προέδρου του ΟΦΗ για προνομιακή μεταχείριση από την ΕΠΟ στο θέμα του άρθρου 99.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κύριος Μαχλάς . Μάλιστα ανταλλάχτηκαν και φιλοφρονήσεις μεταξύ του πρόεδρου και του παρουσιαστή της εκπομπής για την φιλοξενία του ΟΦΗ από τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν αφορά τον ΑΡΗ .

Αναφέρθηκε όμως ο κ. Μαχλάς, στα πλαίσια του ότι και ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτηση για την υπαγωγή του στο άρθρο 99, ότι ο ΑΡΗΣ δήθεν, έχοντας προσωρινή διαταγή βάσει του ίδιου άρθρου αντιμετωπίστηκε από την ΕΠΟ… προνομιακά. Υπενθυμίζουμε και στον δημοσιογράφο και στον κύριο Μαχλά πως ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης στην προσωρινή του διαταγή ζητούσε προστασία και από διοικητικά – διαιτητικά μέτρα.

Αν αυτό δεν το πρόβλεψε ο ΟΦΗ είναι δικό του θέμα. Ο ΑΡΗΣ είχε συναίνεση δημόσιου και ασφαλιστικών ταμείων στα πλαίσια του άρθρου 99. Εκτος αν και ο κύριος Μαχλάς πιστεύει πως ο Άρης έχει την δύναμη να γίνει ηθικός αυτουργός σε παράβαση καθήκοντος δημόσιων λειτουργών. Μην μεταβιβάζετε την δική σας ανεπάρκεια κύριοι στον ΑΡΗ. Είναι πολυτραυματίας αλλά θα παλέψει νόμιμα και με εμπιστοσύνη στο δίκαιο την ίασή του…

Προτεινόμενα Άρθρα