Τιμωρήθηκε λόγω… τσόντας!

από AllAboutARIS

Ο Γερμανός αμυντικός της Στόουκ τιμωρήθηκε από την αγγλική ομοσπονδία με ποινή δύο αγωνιστικών, επειδή διέρρεε στο twitter μηνύματα του σε λογαριασμό με πορνογραφικό υλικό!

Πρέπει να είναι η πιο περίεργη τιμωρία στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ίσως και όχι μόνο του αγγλικού. Ο Γερμανός αμυντικός της Στόουκ, Ρόμπερτ Χουτ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, πρόστιμο 15.000 λιρών και είναι αναγκασμένος να παρακολουθήσει μία σειρά μαθημάτων, ώστε να προσέχει την συμπεριφορά του στα social media. 

Τι έκανε ο Γερμανός αμυντικός; Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στα μέσα Ιανουαρίου μπήκε σε ένα λογαριασμό με πορνογραφικό υλικό στο twitter και συμμετείχε σε ένα παιχνίδι, όπου καλείσαι να μαντέψεις ποιου φύλου γεννητικά όργανα κρύβονται πίσω από την φωτογραφία! Μάλιστα ο Γερμανός αμυντικός γέμισε τον δικό του λογαριασμό με σόκιν μηνύματα, τα οποία έσβησε διακριτικά, χωρίς όμως να καλύψει τα ίχνη του.

Ο Χουτ παραβίασε το καταστατικό ευπρεπούς συμπεριφοράς των παικτών της Premier League, σε ότι αφορά τα σχόλια στα social media και δέχθηκε την τιμωρία μολονότι ζήτησε συγνώμη με νέο… τιτίβισμα: «Δεν ήθελα να προσβάλω, ούτε να εκθέσω κανέναν. Τα σχόλια μου δεν προορίζονταν για κάποιον συγκεκριμένο, θέλω να ζητήσω συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον»! 

πηγη: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα