Ορθιος στη λάσπη!

από AllAboutARIS

Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, τις οποίες δεν ευνόησε ο τραγικός αγωνιστικός χώρος, που ήταν γεμάτος νερά και λάσπες.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Το “2 στα 2” έκανε ο ΑΡΗΣ με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς στον πάγκο του. Οι “κίτρινοι” πέρασαν με 1-0 από την έδρα της Καστοριάς και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Μάριος Παπαδόπουλος από το 3ο λεπτό σε ένα γήπεδο βούρκο που δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο και ευτυχως ο ΑΡΗΣ δεν το πλήρωσε, καθώς πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Γκολ νωρίς-νωρίς

Για τον ΑΡΗ ήταν δεδομένο ότι σε ένα τέτοιο γήπεδο θα δυσκολευόταν αρκετά για να σκοράρει. Ευτύχησε όμως να το κάνει νωρίς, με τον Ν` Λουντούλου να βρίσκει ωραία τον Παπαδόπουλο μέσα στην περιοχή και αυτός με συρτό πλασέ να ανοίγει τοι σκορ στο 3ο λεπτό.

Εψαξε το δεύτερο, αρκέστηκε τελικά στο ένα

Κόντρα στον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και σε μία ψυχωμένη Καστοριά, ο ΑΡΗΣ έψαξε ένα ακόμη τέρμα για να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς. Στο 36` ο Πόι δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι την σέντρα του Ν` Λουντούλου, ενώ στο 38 πέρασε και τον τερματοφύλακα, τελευταία στιγμή όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων απομάκρυναν πάνω στη γραμμή.

Ο Πόι ήταν κίνδυνος-θάνατος και στην επανάληψη. Στο 55` μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αυτό όμως σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. O ΑΡΗΣ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες με τον Πόι στο 67, τον Καπνίδη στο 87 και στο 90, ενώ στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιτ γκολ του Πόι. Η Καστοριά σε όλοτ ο ματς δεν έκανε καν σουτ προς την εστία καιαρκέστηκε σε δυο φάουλ από τα πλάγια που απομακρύνθηκαν εύκολα από την άμυνα των κιτρίνων για να μείνει το τελικό 0-1.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου (91` Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (82` Ντούνγκα)

Προτεινόμενα Άρθρα