"Δεν το έχουμε ξεχάσει"

από AllAboutARIS

Ο αριστερός μπακ του ΑΡΗ μίλησε για την νίκη επί της Καστοριάς αλλά και για την μάχη της πρώτης θέσης στην Γ’ εθνική.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί της Καστοριάς: 
«Ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και το μόνο που κρατάμε στο παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί. Το πάλεψε η Καστοριά χωρίς να κάνει ευκαιρίες ενώ εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε παραπάνω τέρματα. Το γήπεδο ήταν σε τραγική κατάσταση».

Για τους νέους παίκτες του ΑΡΗ: «Τα καινούρια παιδιά θα βοηθήσουν πάρα πολύ και είναι αξιόλογοι παίκτες. Τα παιδιά μας ενισχύουν σημαντικά και θα δείξουν τι αξίζουν μέσα στο γήπεδο».

Για την Γ’ εθνική: «Η Γ’ εθνική κρύβει κινδύνους. Είναι θετικό που η Καβάλα έχασε βαθμούς και μαζί με εμάς και τον Πανσερραϊκό θα κυνηγάμε το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο ΑΡΗΣ θα βγει πιο γρήγορα πρωταθλητής και 4-5 αγωνιστικές πριν το τέλος θα ξεφύγει. Έχουμε τον Πανσερραϊκό και την Καβάλα στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό».

Για το γεγονός πως ο  Πανσερραϊκός κέρδισε με το εμφατικό 6-0: «Δεν μας τρομάζει καθόλου. Δεν μετράει πόσα γκολ θα βάλεις αλλά οι βαθμοί».

Για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό: «Αυτό το παιχνίδι είναι ένα στοίχημα για τα περισσότερα παιδιά. Το παιχνίδι το περιμένουμε πως και πως, έχουμε γράψει αρνητική ιστορία και πρέπει να πάρουμε την νίκη. Δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα με σκορ 3-0».

Προτεινόμενα Άρθρα