Ο παίκτης που ενδιέφερε τους κίτρινους δοκιμάζεται από τους Ούνιον του MLS

Στη Φιλαδέλφεια ο Κανακούδης

Ο παίκτης που ενδιέφερε τους κίτρινους δοκιμάζεται από τους Ούνιον του MLS

Ο Κανακούδης ενημέρωσε τον Καλαιτζίδη ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει ένα συμβόλαιο στην αμερικάνικη ομάδα που αγωνίζεται στο MLS.

Ο Δημήτρης Καλαιτζίδης εκτιμά πολύ τον Πέτρο Κανακούδη και θα τον ήθελε στον ΑΡΗ προσθέτοντας ακόμη μια λύση για την αριστερή πλευρά. Για αυτό και τον περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή των μεταγραφών σε περίπτωση που δεν έβρισκε κάποια καλύτερη πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Σίγουρα πάντως δεν περίμενε να ακούσει αυτού που του είπε ο πρώην παίκτης του στη Βέροια όταν τον κάλεσε την περασμένη Παρασκευή. “Κόουτς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά φεύγω στην Αμερική” του είπε και πέταξε για Φιλαδέλφεια. Ο Κανακούδης θα δοκιμαστεί από τους Ούνιον με την ελπίδα να κερδίσει ένα συμβόλαιο και να αγωνιστεί στο MLS.

Τα συστατικά της βελτίωσης
Προηγούμενο άρθρο Τα συστατικά της βελτίωσης
Επόμενο άρθρο Χρυσή συμφωνία
Χρυσή συμφωνία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News