Σχήμα από Οικονόμου αλλά και Δεσύπρη

από AllAboutARIS

Κορυφώνονται οι επαφές και οι συζητήσεις μεταξύ των μελών που ενδιαφέρονται να απαρτίσουν το νέο σχήμα του ερασιτέχνη.

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις στις τάξεις του ερασιτέχνη δυο 24ωρα πριν από την Γ.Σ που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Διακονία. Εκτός από ην επικύρωση της ανάθεσης του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικου τμήματος στον Αλεξ Κάλας ως το τέλος της σεζόν, στην ημερήσια διάταξη υπάρχει και το θέμα της αποδοχής από τη Γενική Συνέλευση των προτεινόμενων μελών που θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘‘Α.Σ. ΑΡΗΣ’’ και τα οποία θα εγκριθούν από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης,

Εκτός από το νυν σχήμα υπό τον Τάσο Οικονόμου που θα έχει πιθανότατα στο πλευρό του και νέα μέλη ώστε να διευρυνθεί και να απαρτίζεται από ανθρώπους που θα μπορούν να δώσουν λύση στα δεκάδες και επείγοντα προβλήματα του ερασιτέχνη, σχήμα ετοιμάζει και ο Τάσος Δεσύπρης. Το πρώην μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ και του Α.Σ και γνώστης των θεμάτων του ερασιτέχνη έχει πυκνώσεις τις επαφές του το τελευταίο διάστημα στην προσπάθειά του να σχηματίσει ένα σχήμα που θα έδχει τα φοντα να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του ερασιτέχνη που διχως πόρους απειλείται ακόμη και με αναστολή λειτουργείας. 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ θυμίζουμε ότι έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Ιανουαρίου 2015. Ήδξ τις τελευταίες μέρες παρατηρούνται μαζικές εγγραφές μελών στον Α.Σ ώστε να έχουν δικαίωμα να παραβρεθούν στην συνέλευση, πλην όμως δεν έχουν δικάιωμα ψηφουν πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος.

Προτεινόμενα Άρθρα