Κανένα θέμα με Καραλή

από AllAboutARIS

To AllAboutARIS θα έχετε αντιληφθεί ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπαίνει στην διαδικασία αναπαραγωγής και… copy paste.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για μεταγραφή του Καραλή στον ΑΡΗ. Ένας παίκτης που σίγουρα θα μπορούσε να αγωνιστεί στον ΑΡΗ της Γ εθνικής, αλλά μόνο σε περίπτωση που τον ήθελε η ομάδα.

To AllAboutARIS θα έχετε αντιληφθεί ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπαίνει στην διαδικασία αναπαραγωγής και… copy paste.  Eψαξε το θέμα και σας παραθέτει το τι ακριβώς συμβαίνει για να μην τρελαίνεται ο κόσμος με…υποθετικές μεταγραφές. Επαφή υπήρξε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή καθώς ο εκπρόσωπός του τον πρότεινε στον ΑΡΗ. Οι κίτρινοι επέλεξαν να μην κινηθούν για την περίπτωσή του, μετά την απόκτηση του Νάκα που παίζει στην ίδια θέση.

Σήμερα ο παίκτης έκανε δηλώσεις ότι θέλει να έρθει στον ΑΡΗ, αλλά πλέον και ο ΑΡΗΣ να ήθελε να τον αποκτήσει δεν μπορεί βάση κανονισμών. Ο ΑΡΗΣ παίζει στην Γ εθνική και πλέον δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτη που είχε συμβόλαιο μέχρι πριν από δέκα μέρες. Οι…ελεύθεροι παίκτες που έχουν δικαίωμα μεταγραφής είναι όσοι ήταν ελεύθεροι και το καλοκαίρι. Πλέον οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν χθες και ο ΑΡΗΣ και να ήθελε δεν μπορεί πλέον να πάρει τον συγκεκριμένο παίκτη που έτσι και αλλαιώς έχει απορρίψει. Απλά πράγματα με βάση τους κανονισμούς για να μην τρελαίνεται ο κόσμος…

Προτεινόμενα Άρθρα