Το πρόγραμμα του Κάλας

από AllAboutARIS

Γεμάτο το πρόγραμμα του ομογενή επιχειρηματία στο διάστημα τη πρώτης του παρουσίας στη Θεσσαλονίκη ως ιδιοκτήτης του μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Κορυφώνονται οι ετοιμασίες για την άφιξη του Αλεξ Κάλας στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη. Ο 54χρονος επιχειρηματίας προγραμματίζει να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη περίπου μια εβδομάδα και στο διάστημα της παραμονής του το πρόγραμμά του θα είναι ιδιαίτερο φορτωμένο. Την ημέρα της άφιξής του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ του ερασιτέχνη αλλά ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα προλάβει να δώσει το παρών με πιθανότερο πάντως το σενάριο να μην προλάβει αφού φθάνει βράδυ στη Θεσσαλονίκη..

Το πρόγραμμά του για τον ΑΡΗ, την συμμετοχή σε αυτό των γερμανών συμπαικτών του Χένες και Φόιχτ, το πλάνο επένδυσης εφόσον συσταθεί η νέα ΠΑΕ και ό, τι θέλει να ακούσει ο φίλαθλος του ΑΡΗ σκοπεύει να το αναλύσει σε συνέντευξη τύπου ή οποία θα δοθεί είτε την Παρασκευή είτε την Δευτέρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη και οι δυο γερμανοί.

Το ταξίδι του δεν συμπίπτει τυχαία με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Καμπανιακό το οποίο θα παρακολουθήσει. Εννοείται ότι θα μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές του οποίους σκοπεύει να δει και έναν –έναν ξεχωριστά. Κάτι ανάλογο να γίνει και με το προσωπικό. Ήδη έχει ζητήσει από τον Γιώργο Γιακουμίδη να του ετοιμάζει μια λίστα με τις αρμοδιότητες του καθενός ώστε να γνωρίζει τον τομέα δράσης του καθενός.

Σημαντικό κομμάτι της επίσκεψής του θα καταλάβει και το θέμα της εκκαθάρισης. Στο πρόγραμμα είναι να έχει συνεργασία με τους νομικούς, φοροτεχνικούς και εκκαθαριστές που θα ασχοληθούν ώστε να τον ενημερώσουν για την πορεία της εκκαθάρισης. Φυσικά θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις τόσο του Κλεάνθης Βικελίδης όσο και του Ρυσίου αλλά θα δει και… υποψήφιους χώρους για την ανέγερση αθλητικού κέντρου

Προτεινόμενα Άρθρα