Η αλλαγή φέρνει προβλήματα…

από AllAboutARIS

Δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα η διεξαγωγή του αγώνα το Σάββατο

Η μετάθεση του αγώνα με τον Καμπανιακό μία μέρα νωρίτερα δημιουργεί κάποια προβλήματα στον ΑΡΗ, ο οποίος… πληρώνει τη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Κυριακή.

Ξεκινώντας από τα αγωνιστικά, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Στέλιο Νάκα. Ο νεαρός εξτρέμ χάνει το ματς για μόλις μία μέρα, αφού την Κυριακή συμπληρώνεται ένας μήνας από το τελευταίο του παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών και έτσι αυτόματα αποκτούσε δικαίωμα συμμετοχής. Ευτυχώς για τον Ντομπρασίνοβιτς, το ίδιο δεν ισχύει για τον Γεωργιάδη, ο οποίος έδωσε το τελευταίο του ματς με τον Λεβαδειακό στις 4 Ιανουαρίου και έτσι θα αγωνιστεί κανονικά. 

Στα εξωαγωνιστικά, τίθεται πλέον ζήτημα αν θα έρθουν στην Ελλάδα Χένες και Φόιχτ. Οι δύο άνδρες είχαν προγραμματίσει να φτάσουν την Κυριακή για να δουν τον αγώνα και πλέον μένει να ξεκαθαριστεί πως θα προσαρμόσουν τα πλάνα τους στα νέα δεδομένα.

Επίσης, για τον ΑΡΗ τίθεται και οικονομικό θέμα, αφού το παιχνίδι ορίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον κόσμο να δουλεύει και την αγορά να είναι ανοικτή. Κάτι που σημαίνει λιγότερα εισιτήρια για την ομάδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα