Αυτές είναι συμφωνίες

από AllAboutARIS

Η απορρόφηση των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού Warrior από τη μητρική εταιρεία, New Balance έφερε συμφωνία ρεκόρ με τη Λίβερπουλ, η οποία θα της αποφέρει 400 εκατ. ευρώ συνολικά.

Η Λίβερπουλ είχε υπογράψει το 2012 εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Warrior, η οποία ανήκει στη New Balance. Η Νew Balance αποφάσισε να αντικαταστήσει το λογότυπο της Warrior με το δικό της σε όλες τις ομάδες με τις οποίες έχει συμφωνία, κάτι που θα εφαρμοστεί, εκτός από τη Λίβερπουλ στις Πόρτο και Σεβίλλη.
Από το 2016, η New Balance θα κατασκευάζει τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία θα κερδίσει συνολικά 400 εκατ. ευρώ από αυτή τη συμφωνία, σχεδόν τα διπλάσια από ότι είχε συμφωνήσει με τη Warrior.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτή τη συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο, με τη συμφωνία να αποτελεί ρεκόρ για το σύλλογο. Όπως η Λίβερπουλ, η New Balance έχει πάνω από 100 χρόνια ιστορίας και παγκόσμιο στίγμα”, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Λίβερπουλ Μπίλι Χόγκαν.

Προτεινόμενα Άρθρα