"Ετοιμος οποιαδήποτε στιγμή"

από AllAboutARIS

"Το χρήμα βοηθάει για ντα γίνονται όνειρα πραγματικότητα"

Ο Αλεξ Κάλας όπως ήηταν φυσικό ρωτήθηκε για το αν μπορεί να αντέξει το βάρος του ΑΡΗ οικονομικά και δεσμεύτηκε πως θα βάζει 500 χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο.

“Εκανα μία δέσμευση πριν τρεις μήνες. Αυτή η δέσμευση δατηρείται ακόμα. Οποιαδήποτε στιγμή είμαι έτοιμος να βοηθήσω οικονομικά. Οσον αφορά την επόμενη χρονιά, ελπίζουμε πως θα πάρουμε την πλειοψηφία των μετοχών της νέας εταιρίας, για να υπάρχει και ένα κέρδος. Και φυσικά θα λέω να βάλω ακόμα 500 χιλιάδες δολάρια για τη νέα χρόνια και πιστεύω εν συνεχεία την τρίτη χρονιά, θα βάλω το αντίστοιχο ποσό και στο τέλος όλα θα έχουν αλλάξει. Είναι κάτι που θα κάνω ο ίδιος και όχι με τη βοήθεια κάποιου άλλου”.

Για το πότε περιμένει να έχει κέρδος: “Θα ήθελα αύριο το πρωί. Στον επιχειρηματικό κόσμο, μπορείς να επανακτίσεις το κεφάλαιο σου μέσα σε 7 χρόνια. ΔΗλαδή να σου έρθει πίσω το 50% των χρημάτων σου. Μαζί με τους τόκους, έχει πάλι το κεφάλαιο σου. Αυτά είναι σχέδια οικονομικά για πιο μεγάλο χρονικό διάστημα. Οταν μιλάς για μία επένδυση με υψηλό ρίσκο, μιλάς και για υψηλότερο κέρδος.

Το χρήμα είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αλλά είναι και ένα μέσο για να γίνουν τα όνειρα μου πραγματικότητα. Τίποτα δεν μπορεί να συμβεί αν δεν έχουμε ένα όνειρο. Και οι πιο βαθιές σκέψεις που έχετε για το ΑΡΗ, δεν θα γίνουν αν δεν υπάρχει όνειρο.

Σχετικά με την έννοια της λέξης κέρδος, πηγαίνεις στο κρεοπωλείο, αλλά δεν περιμένουμε ο χασάπης να μοιραστεί κάτι μαζί μας χωρίς να έχει κέρδος. Θα θέλατε να έρθει ένας άνθρωπος σε αυτή την θέση και να χάνει χρήματα κάθε χρόνο; Σίγουρα όχι. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει κέρδος, για αυτό μην το παίρνετε στραβά όταν ακούτε αυτή τη λέξη. Αν έχω εγώ κέρδος, τότε και η ομάδα θα έχει κέρδος”.

Προτεινόμενα Άρθρα