"Κάποια πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά"

από AllAboutARIS

Φύγαμε αγκαλιασμένοι από την χτεσινή γενική συνέλευση

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο Τάσος Οικονόμου, αναφερόμενος στην χτεσινή γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και την επόμενη μέρα στο σύλλογο

Αναλυτικά: 

Για τη χτεσινή γενική συνέλευση: “Οσον αφορά τον Αλεξ Κάλας, απλώς ως σώμα δώσαμε μία μεγαλύτερη βαρύτητα στην ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος στον κ. Κάλας. Είχε επικυρωθεί από το ΔΣ και χτες αποφασίστηκε και από την ΓΣ. Οσον αφορά τα δύο σχήματα, ο Τάσος Δεσύπρης εμφανίστηκε και ήθελε να προχωρήσει τις διαδικασίες. Δική μας πρόταση ήταν να συνεχίσουμε μαζί με κάποια νέα μέλη, ενώ ακούστηκε και η δημιουργία ενιαίου σχήματος, το οποίο επικροτήσαμε. Αυτό όμως δεν κατέστη δυνατό, έκαναν πίσω και έτσι προχωρήσαμε με το δικό μας σχήμα, εμπλουτισμένο με 5-6 άτομα”.

Για τη διάρκεια του τωρινού ΔΣ: “Εχουμε προσωρινή διαταγή μέχρι τις 5 Μαρτίου. Θα ανανεωθεί, δεσμεύτηκα όμως πως πριν τις διεργασίες για την νέα ΠΑΕ, θα γίνει μία νέα ΓΣ για να συνεχίσει το ίδιο σχήμα ή να βγει κάποιο άλλο, το οποίο θα διαχειριστεί την σύσταση της νέας εταιρίας. ΑΝ όλα πάνε καλά και ο κ. Κάλας συνεχίσει, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο στην προκήρυξη του μετοχικού κεφαλαίου”.

Για τα 4-5 εκατ. που ακούγονται για την ΑΜΚ: “Πρώτα-πρώτα δεν έχουμε βρεθεί μαζί του για να μιλήσουμε και είναι άκαιρο να συζητάμε τώρα για νούμερα”.

Για τη χρήση Γαλανού: “Εχει γίνει ένας πρώτος διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος, Εχουμε κάποια στοιχεία στα χέρια μας. Θα μιλήσω μαζί του για να φέρει και κάποια άλλα παραστατικά αν υπάρχουν, για να έχουμε μία καλύτερη εικόνα. Το σίγουρο είναι όμως πως λείπουν παραστατικά”.

Για τα θέματα του Ερασιτέχνη: “Εχουν μπει κάποια πράγματα σε μία σειρά. Υπάρχει μία ροή χρημάτων που ξεκίνησε τώρα, με τον κ. Κάλας στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τρέχουν τα τηλεοπτικά της Νόβα, υπάρχουν τα έσοδα από τους αγώνες. Δηλαδή σταθερά έσοδα που υπολογίζουμε μέχρι τον Ιούνιο, άρα μπορούμε να προγραμματίσουμε κάποια ροή πληρωμής δαπανών”.

Για την επιστροφή του μετά την αποχώρηση του Γαλανού: “Αν αναφερθούμε σε εκείνη την περίοδο, υπήρχε ένα σχήμα με τον Τάσο Δεσύπρης, έμενα και άλλα 15 άτομα. Μιλήσαμε και είπαμε πως προχωράμε. Στην πορεία ακούστηκαν διάφορες αντιρρήσεις για το ποιος θα είναι επικεφαλής και προς το πρόσωπο του”.

Για το καλό κλίμα που υπήρξε στην χτεσινή ΓΣ: “Είμαστε φίλοι με όλα τα παιδιά του άλλου σχήματος. Είναι φωνές που θα τις έχουμε πάντα υπόψιν μας. Χτες έγινε μία πολύ καλή ΓΣ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ακούστηκαν πολλές απόψεις, όλα όμως πήγαν κατ ευχήν και όλοι φύγαμε αγκαλιασμένοι”.

Προτεινόμενα Άρθρα