Αυτοί… ξεχώρισαν

από AllAboutARIS

Θετική η παρουσία των δυο παικτών σε διαφορετικούς τομείς του παιχνιδιού.

Ο Μάουρο Πόι είναι σταθερή αξία και πλησιάζει σε διψήφιο αριθμό γκολ. Ο Αλέξανδρος Καλογέρης αν και με μόλις δυο προπονήσεις ήταν πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι. Δυο ποδοσφαιριστές όμως ήταν αυτοί που έκλεψαν την παράσταση στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Νίκος Λιόλιος και ο Δημήτρης Σουνάς.

Ο πρώτος είναι απλά πολύτιμος. Σταθερός όλη τη σεζόν ως αριστερός μπακ, χθες βοήθησε και όταν κλήθηκε να αγωνιστεί ως κεντρικός αμυντικός. Συνεπής αμυντικά, αξιοπρεπής όταν ανεβαίνει την πλευρά δεν έχει μέχρι στιγμής αντίπαλο για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Σουνάς έδειξε κόντρα στον Καμπανιακό ότι έχει στο ρεπερτόριό του και άλλα στοιχεία εκτός από την αναμφισβήτητη τεχνική του. Το πάθος και τη μαχητικότητα, σε συνδυασμό με το συνεχές τρέξιμο και την προσήλωση στο ανασταλτικό κομμάτι παίζοντας ως δεύτερος αμυντικός μέσος. Ο Σουνάς έκανε με διαφορά το πιο γεμάτο παιχνίδι του μετά από καιρό και δικαιολογημένα κέρδισε και το χειροκρότημα για το δυναμικό του παιχνίδι κάνοντας τον Ντομπρασίνοβιτς να πονοκεφαλιάζει σε περίπτωση που αποκτήσει δικαίωμα και ο Σανιά.

Προτεινόμενα Άρθρα