"Πλέον η ομάδα βγάζει υγεία"

από AllAboutARIS

"Δύσκολα θα χάσει παιχνίδι η ομάδα από εδώ και πέρα"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος παίκτης του ΑΡΗ και στέλεχος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Κώστας Κωνσταντινίδης, αναφερόμενος στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Αλερξ Κάλας και το πως βλέπει τα πράγματα στην ομάδα.

Αναλυτικά”: 

Για την ολιγόλεπτη συνάντηση των βετεράνων με τον Αλεξ Κάλας χτες στο γήπεδο: “ Εκανε έναν χαιρετισμό, έδειξε τη συμπαράσταση προς τους βετεράνους για κάποια θέματα που πρέπει να λυθούν και θα γίνουν άμεσα. Μιλήσαμε και εμείς, δηλώνοντας πως θα είμαστε κοντά στον Κάλας, γιατί βλέπουμε μία καλή προσπάθεια που ξεκίνησε. Η ομάδα βγάζει υγεία. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά”.

Για τις εντυπώσεις του από τον Αλεξ Κάλας: “Αμεσος, επικοινωνιακός και πολύ απλός. Ηταν πολύ άνετος στη συνάντηση που είχαμε. Εχε διάθεση και όταν γίνεται αυτό, βγαίνει υγεία και έχουμε μεταγραφές”.

Για την δεδομένη βελτίωση της ομάδας μέσα στο επόμενο διάστημα: “Αυτό είναι σίγουρο. Απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Αυτόν τον χρόνο η ομάδα θα τον βρει μέσα από τα θετικά αποτελέσματα. Πλέον η ομάδα έχει την εμπειρία, την ηρεμία και την υγεία που βγάζει, από τη στιγμή που όλα είναι καλά στο οικονομικό κομμάτι και λύνονται άμεσα όλα τα προβλήματα. Εχει ξεκινήσει ήδη και η εκκαθάριση”.

Για την προσπάθεια της ανόδου: “Με τις μεταγραφές που κάναμε, δεν θα έχουμε θέμα. Δύσκολα θα χάσουμε παιχνίδι, αλλά ας μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Θα πάρουμε όμως διαφορά, γιατί έχουμε καλή ποιότητα παικτών”.

Για τον κορμό που θέλουν να χτίσουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, εν όψει της επόμενης σεζόν: “Φαίνεται αυτό, γιατί πήραμε και κάποιους παίκτες Σούπερ Λιγκ. Σανιά και Ν` Λουντούλου έχουν επίσης πολύ καλά στοιχεία. Οσο πιο γρήγορα ενσωματωθούν τα παιδιά στην ομάδα, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα”.

Για τον Μάουρο Πόι: “Η εμπειρία του φαίνεται. Και τώρα που η ομάδα πλαισιώνεται από πιο έμπειρα παιδιά, θα ανέβει περισσότερο και θα βγαίνουν πιο εύκολα τα αποτελέσματα”.

Για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: “Ο,τι λέμε για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αυτό ισχύει και στο προπονητικό. Ως προπονητής ήταν εξαιρετικός. Προφανώς ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης τον ξέρει καλύτερα και για να τον πάρει, κάτι παραπάνω ήξερε”.

Για την παρουσία του κόσμου στο χτεσινό παιχνίδι: “Σε αυτό το κομμάτι ήμασταν λίγο πίσω. Επειδή όμως ο κόσμος του ΑΡΗ διψάει, πολύ σύντομα θα αρχίσει να βλέπει την υγεία που βγαίνει στην ομάδα. Ηρθε ο κ. Κάλας, έδωσε κάποιο όραμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα