Άλλος…άνθρωπος

από AllAboutARIS

Ικανοποίηση διοίκησης και Ντομπρασίνοβιτς για την δυνατότητα έκδοσης δελτίου στον παίκτη.

Η χθεσινή είδηση ότι η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών της ΕΠΟ ενέκρινε το φάκελο του Σίντι Σανιά ανάβοντας πράσινο φως για την έκδοση δελτίου στον Σενεγαλέζο, πανηγυρίστηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα σαν να πήρε ο ΑΡΗΣ δυο… τρίποντα μαζεμένα. Αφενός γιατί είχε αίσιο τέλος μια υπόθεση που έγινε σήριαλ και αφετέρου γιατί ο Ντομπρασίνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Η ανακούφιση για τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν τεράστια χθες και δικαιολογημένη αφού για να τελειώσει θετικά το θέμα δαπανήθηκε πολύς χρόνος και χρήμα και χρειάστηκε να επιστρατευτούν εξειδικευμένοι νομικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ηταν κάτι σαν προσωπικό στοίχημα για τον Κάλας και τους συνεργάτες του που ποντάρουν πολλά στον 25χρονο μέσο. Αυτός και αν δεν έπλεε χθες σε πελάγη ευτυχίας.

Τα… ευχάριστα τα πληροφορήθηκε προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης και δεν έκρυβε την χαρά του που επιτέλους θα φορέσει την φανέλα του ΑΡΗ.

Σήμερα η ΕΠΟ  θα ζητήσει εγγράφως από την νορβηγική ομοσπονδία τα διεθνή πιστοποιητικά του παίκτη ώστε να εκδοθεί δελτίο και να αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου. Ήδη οι κίτρινοι έχουν έρθει σε επαφή τόσο με το αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ όσο και με την νορβηγική ομοσπονδία ώστε να κινηθεί άμεσα η διαδικασία και ως την Παρασκευή να βγει δελτίο στον Σανιά.

Προτεινόμενα Άρθρα