Ο Νλουντούλου και το… συσσίτιο

από AllAboutARIS

Από την τσέπη του 23χρονου παίκτη στην εκκλησία τα χρήματα του προστίμου που επιβλήθηκε στον επιθετικό του ΑΡΗ.

Στα μαλακά έπεσε ο Γκαέλ Νλουντούλου που τη γλίτωσε με ένα χρηματικό πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό και την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον Ντομπρασίνοβιτς όταν έγινε αλλαγή. Ο γάλλος τιμωρήθηκε από το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρόστιμο 500 ευρώ αλλά και την προειδοποίηση ότι εάν επαναλάβει παρόμοια συμπεριφορά τότε η ποινή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Στον παίκτη έγιναν συστάσεις για την συμπεριφορά του από τον ίδιο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που είπε στον ποδοσφαιριστή ότι έχει μια μεγάλη ευκαιρία στον ΑΡΗ να «αναστήσει» την καριέρα του και του ζήτησε να σκεφτεί αν τέτοιες συμπεριφορές θα τον βοηθήσουν να το πετύχει. Ο Νλουντούλου ζήτησε συγγνώμη και από τη διοίκηση και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι τα χρήματα του προστίμου που θα παρακρατηθούν από τον 23χρονο παίκτη θα πάνε με πρωτοβουλία της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στο συσσίτιο εκκλησίας στην περιοχή Χαριλάου όπως έγινε και με ένα ποσό που χάρισε ο Καρατζιοβαλής από το οφειλόμενά του.

Προτεινόμενα Άρθρα