"Φαβορί για την άνοδο"

από AllAboutARIS

"Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια"

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αγιονερίου, Βασίλης Τραϊανόπουλος, μιλώντας για το μεθαυριανό παιχνίδι στο Κιλκίς και το φετινό πρωτάθλημα.

Για το παιχνίδι της Κυριακής: “Για μένα προσωπικά, όπως και για την ομάδα, είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μόνο το όνομα ΑΡΗΣ τα λέει όλα και ο σεβασμός μου για τον σύλλογο είναι πολύ μεγάλος. Ειπα στα παιδιά να γίνει ένα παιχνίδι-γιορτή, να το ευχαριστηθούμε, να κάνουμε την προσπάθεια μας και βάση της απόδοσης μας, να πάρουμε αυτό που αξίζουμε”.

Για την διεξαγωγή του αγώνα στο Κιλκίς :”Δεν είναι η πρώτη φορά που παίζουμε εκεί. Πλέον είναι η έδρα μας. Το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση”.

Για το πριμ που έταξε ο κ. Γιαρίμαγκας: “Το άκουσα και εγώ αυτό. Αμα το δήλωσε, μπορεί όντως να είναι έτσι. Πάντα μας χρηματοδοτεί ο κ. Γιαρίμαγκας. Ολοι οι άνθρωποι εδώ αγαπούν την ομάδα. Δύο-τρεις ματώνουν και όλοι οι άλλοι συνεισφέρουν”.

Για την μάχη της ανόδου :”Δίνω προβάδισμα στον ΑΡΗ, γιατί υπάρχει ηρεμία στην ομάδα, υπάρχει ο ανεπανάληπτος κόσμος του και για να μην κρυβόμαστε, δεν είναι για την Γ` Εθνική. Στον ΑΡΗ υπάρχει διοικητική ηρεμία, ροή χρημάτων και ένας νέος προπονητής με αντίληψη του σύγχρονου ποδοσφαίρου, στοιχεία που χρίζουν την ομάδα φαβορί για την άνοδο. Από εκεί και πέρα όμως, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι”.

Για το Αγιονέρι: “Εχουμε τα προβληματάκια μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο και από εκεί και πέρα περιμένουμε αυτό που μας αναλογεί, βάσει της απόδοσης μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα