Ντεμπούτο για «δύο»

από AllAboutARIS

Ο Σίντι Σανιά και ο Νίκος Γεωργιάδης έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΑΡΗ στην σημερινή νίκη επί του Εθνικού Αγιονερίου, κάτι που σίγουρα έφερε χαμόγελα μιας και θα είναι πλέον στην διάθεση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ο Σίντι Σανιά και ο Νίκος Γεωργιάδης έκαναν το ντεμπούτο τους με την φανέλα του ΑΡΗ στην σημερινή νίκη επί του Εθνικού Αγιονερίου, κάτι που σίγουρα  έφερε χαμόγελα μιας και θα είναι πλέον στην διάθεση του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.
Όμως αυτό που επίσης φάνηκε είναι ότι επειδή ήταν το ντεμπούτο τους, ακόμα θέλουν χρόνο προκειμένου να μπορέσουν να μάθουν να συνεργάζονται με τους υπόλοιπους, στον βαθμό που επιθυμεί ο προπονητής του ΑΡΗ. Βέβαια αυτό είναι ένα συνολικό ζήτημα μετά τις οχτώ μεταγραφές που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» στην διάρκεια του Ιανουαρίου (εκτός των δύο, ήρθαν οι Φυσέκης, Έντουντούλου,Νάκας,Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Σαμαράς) και έτσι χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπορέσουν να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, να συνεργάζονται εντός του γηπέδου και να αφομοιώσουν την φιλοσοφία του προπονητή.

Προτεινόμενα Άρθρα