"Με δουλειά, θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι"

από AllAboutARIS

"Δεν πρέπει να βασιζόμαστε στην τύχη"

Ο ΑΡΗΣ χτες είχε έναν MVP και αυτός φυσικά ακούει στο όνομα του Βάσκο Φερνάντεζ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air”:

Ο Πορτογάλος στόπερ μίλησε για το γκολ που πέτυχε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα, τόνισε πως χρειάζεται δουλειά ακόμα για να γίνει καλύτερη μέσα στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον Ντομπρασίνοβιτς, στη νέα διοίκηση, τον Σανιά και όχι μόνο. 

Για το γκολ που πέτυχε: “Είναι το πρώτο μου γκολ και αποδείχθηκε πολύ σημαντικό. Με έκανε πολύ χαρούμενο γιατί μας έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης”.

Για την πολύ καλή εικόνα του στο γήπεδο το τελευταίο διάστημα: “Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Μόνο σκληρή δουλειά. Εχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ξέρω καλύτερα στους συμπαίκτες μου, υπάρχει σταθερότητα και όσο περνάει ο καιρός θα τα πηγαίνουμε καλύτερα”.

Για την δυσκολία του ΑΡΗ χτες να πάρει τη νίκη: “Είναι αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε χτες. Δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες όπως σε άλλα ματς. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είχαμε γρήγορες μεταβιβάσεις. Παίξαμε πιο επιθετικά στην επανάληψη και με τη βοήθεια της τύχης και το γκολ που πέτυχα, πήραμε τη νίκη. Πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να μην χρειαζόμαστε τύχη και να παίρνουμε πιο εύκολα τις νίκες”.

Για το γκολ του Καλογέρη, το οποίο ο διαιτητής ακύρωσε: “Πρέπει να σκοράρουμε πάντα στο πρώτο ημίχρονο, για να έχουμε αυτοπεποίθηση και όχι άγχος. Δεν πρέπει να στηριζόμαστε στον παράγοντα τύχη”.

Για την παρουσία αρκετών νέων προσώπων στην ομάδα και το πως επηρεάζει την εικόνα της: “Είναι ένα θέμα και αυτό. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ομάδα σε δύο τρεις εβδομάδες. Χρειαζόμαστε χρόνο. Ηρθαν καλοί και έμπειροι παίκτες ωστόσο δεν μπορούμε να κερδίζουμε ακόμα εύκολα. Μαθαίνοντας όμως ο έναν τον άλλο και όσο φτάνουμε στο τέλος, θα το καταφέρουμε”.

Για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς: “Εχουμε έναν νέο προπονητή αλλά και μία νέα διοίκηση που βλέπουν διαφορετικά το ποδόσφαιρο. Χρειάζεται χρόνο και αυτός και στο τέλος ελπίζουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Για τις διαφορές μεταξύ της πρώην και της νέας διοίκησης: “Πάντα υπάρχουν διαφορές. Αυτή η διοίκηση κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Πήραμε καλούς παίκτες και στο τέλος ελπίζουμε να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι, τόσο εμείς όσο και αυτός ο φανταστικός κόσμος, ο οποίος πάντα είναι στο πλευρό μας”.

Για το αν ο ΑΡΗΣ είναι πλέον σε θέση ισχύος απέναντι σε Πανσερραϊκό και Καβάλα:Αυτό το αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που ομάδες έχουν καλύτερους παίκτες, αλλά δεν τον δείχνουν. Ο ΑΡΗΣ έχει τις καλύτερες μονάδες στην κατηγορία, πρέπει όμως να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο και ειδικά στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Καβάλα να κερδίσουμε, για να ανέβουμε κατηγορία”.

Για την απόφαση του να έρθει φέτος στον ΑΡΗ: “Είμαι ευτυχισμένος στον ΑΡΗ και ευχαριστημένος με την επιλογή μου, όπως και η οικογένεια μου. Είναι δύσκολη η κατηγορία, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”.

Για το ντεμπούτο του Σίντι Σανιά: “Δεν είναι εύκολο να παίζεις μετά από έναν χρόνο σε επίσημο παιχνίδι. Ηταν περίπου στο 80”% των δυνατοτήτων του. Πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση, να αποκτήσει την αίσθηση του χώρου, έκανε όμως έναν σοβαρό παιχνίδι. Είναι καλός παίκτης, με μεγάλη ποιότητα για την κατηγορία και θα γίνει καλύτερος με τον καιρό”.

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων: “Αν θέλουμε να ανέβουμε, πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Αυτό πρέπει να κάνουμε και με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Πάλι θα δούμε μία ομάδα που θα παίζει με δέκα παίκτες πίσω, για αυτό πρέπει να παίξουμε γρήγορα, να δίνουμε τη μία τη μπάλα, να φτάνουμε με αξιώσεις στην περιοχή. Πρέπει να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, αλλιώς η πίεση θα γίνεται μεγαλύτερη”.

Προτεινόμενα Άρθρα