Απίστευτα επεισόδια σε αγώνα ΕΠΣ Ηλείας!!!

από AllAboutARIS

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν σε αγώνα για την Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηλείας την Τετάρτη (18/2), αφού διαιτητής και βοηθός έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ποδοσφαιριστές και παράγοντες.

Συγκεκριμένα ο διαιτητής Γεωργόπουλος και ο βοηθός του Στρακόπουλος έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από ποδοσφαιριστές και παράγοντες στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστικού του 2ου ομίλου μεταξύ Ηρακλή Πύργου και Άφοβου Βροχίτσας.

Η φάση που ξεκίνησαν όλα έγινε στο 85′ όταν ο Άφοβος πήρε προβάδισμα στο σκορ μς 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Αγγελόπουλος το εκτέλεσε απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή και ο βοηθός Στρακόπουλος παράλληλα είχε σηκώσει τη σημαία του (προφανώς για να υποδείξει επανάληψη, θεωρώντας ότι ο τερματοφύλακας είχε βγει πιο μπροστά από το επιτρεπόμενο όριο). Στην επαναφορά της μπάλας ο Αγγελόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Στρακόπουλο να υποδεικνύει στον διαιτητή Γεωργόπουλο να καταλογίσει το γκολ αφήνοντας προφανώς το πλεονέκτημα που όπως γνωρίζουμε βέβαια στα πέναλτι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ακολούθησε το έλα να δεις, με απίστευτες σκηνές και το παιχνίδι φυσικά διακόπηκε…

Πηγή: sportit.gr

Προτεινόμενα Άρθρα