Παιχνίδι με… 1+2 στόχους

από AllAboutARIS

Την δουλειά των τελευταίων ημερών θέλει να δει ο Μαυροβούνιος σήμερα μέσα στο γήπεδο

Στο σημερινό παιχνίδι η νίκη είναι ο πρώτος και πιο βασικός στόχος για τον ΑΡΗ στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην κορυφή, όχι όμως και για τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Φυσικά ο Μαυροβούνιος τεχνικός κοιτάει πρώτα πως θα έρθουν οι τρεις βαθμοί για την ομάδα, θα περιμένει όμως να δει άλλα δύο στοιχεία από τους παίκτες του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το ένα είναι η καλή εικόνα. Η αλήθεια είναι πως ο ΑΡΗΣ ναι μεν νικάει, αλλά δεν πείθει στον βαθμό που θα έπρεπε, με βάση την κατηγορία και τη διαφορά ποιότητας με τους αντιπάλους του. Αυτό φυσικά θέλει και χημεία, την οποία η ομάδα θα αρχίσει να αποκτάει σιγά-σιγά΄.

Το άλλο στοιχείο που θέλει να δει ο “Ντόμπρα” είναι το γκολ. Οχι απαραίτητα το γρήγορο τέρμα, αλλά η συχνή δημιουργία φάσεων και η ευκολία στο σκοράρισμα. Αυτό λείπει γενικότερα από τον ΑΡΗ και φάνηκε ειδικά κόντρα στο Αγιονέρι, όπου χρειάστηκε ο Φερνάντεζ για να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Ο Ντομπρασίνοβιτς δούλεψε με τους παίκτες όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι και ελπίζει να δει μία πρώτη βελτίωση απέναντι στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 

Προτεινόμενα Άρθρα