Λυτρωτής ο Καπνίδης

από AllAboutARIS

Οι αλλαγές γλίτωσαν τον ΑΡΗ από το στραβοπάτημα.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε αρκετές φορές εκτεθειμένος από την άμυνά του αλλά ευτυχώς οι επιθετικοί του Ηρακλή ήταν άστοχοι. Στην επανάληψη δεν είχε δουλειά.

ΛΙΟΛΙΟΣ
Ακόμη ένα παιχνίδι στα γνωστά στάνταρ απόδοσης από τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ. Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα αφού οι φάσεις που δέχθηκε ο ΑΡΗΣ ξεκίνησαν από τον άξονα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Κάθε παιχνίδι που περνάει θα μπαίνει όλο και πιο πολύ στο κλίμα. Υπήρξαν κάποιες φάσεις που έβγαλε καλές συνεργασίες και σέντρες προς την περιοχή.

ΣΑΜΑΡΑΣ
Δεν απέφυγε πάλι 1-2 αβίαστα λαθάκια που ευτυχώς δεν στοίχισαν στην ομάδα του. Είχε και αρκετές σωστές τοποθετήσεις αλλά και προβλήματα από τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Ακόμη ένα καλό παιχνίδι από τον πορτογάλο που έδιωξε το άγχος με το γκολ που σημείωσε. Είναι πλήγμα ο τραυματισμός του σε ένα διάστημα που ήταν σε καλή κατάσταση.

ΣΑΝΙΑ
Με σκαμπανεβάσματα η απόδοσή του, κάτι απόλυτα φυσιολογικό με τον καιρό που είχε να αγωνιστεί. Χρειάζεται χρόνο για να δείξει σε μεγαλύτερη ποσότητα αυτά που μπορεί. Είχε και αυτός λαθάκια.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο με αρκετές αβίαστες λάθος πάσες. Συνήρθε στη επανάληψη. Αμυντικά κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες, ειδικά στον αέρα. Από δική του κεφαλιά πάσα προήρθε το πρώτο γκολ.

ΣΟΥΝΑΣ
Ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, με ασταμάτητο τρέξιμο, βοήθειες στην άμυνα και πολλές μπάλες στα πόδια του. Από τη μέση και μπροστά δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα και από ένα σημείο και μετά έκανε πολλά λάθη με συνέπεια να τον αντικαταστήσει αμέσως ο Ντομπρασίνοβιτς.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Επέστρεψε στις πλευρές και ήταν μια απειλή για την αντίπαλη άμυνα. Δοκίμασε 1-2 σουτ, υπήρχαν στιγμές που έβγαλε ποιότητα και πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε. Αυτή τη φορά ήταν πιο συνεπής και στο ανασταλτικό κομμάτι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Είχε μεγάλη όρεξη, έβγαλε πάθος και διάθεση αλλά δεν αρκούσαν. Δεν απείλησε, είχε αρκετά λάθος κοντρόλ ενώ οι επιλογές του στην επίθεση ήταν μετριότατες ειδικά σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο όταν δυο συμπαίκτες του ήταν αμαρκάριστοι.

ΠΟΙ
Παραμένει μια σίγουρη λύση για τον ΑΡΗ και σκόραρε φθάνοντας τα δέκα γκολ. Με την είσοδο του Καπνίδη βρήκε το βηματισμό του και έγινε πιο απειλητικός.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΠΝΙΔΗΣ

Με την εμφάνισή του έδειξε στον προπονητή του ότι δεν αξίζει να κάθεται στον πάγκο. Μπήκε και άλλαξε όλη την εικόνα του ΑΡΗ με ένα γκολ και μια ασίστ. Πρέπει να παίζει βασικός.

ΝΑΚΑΣ
Από δική του ωραία σέντρα σκόραρε ο Καπνίδης ενώ έδειξε στο διάστημα που αγωνίστηκε ότι έχει καλή επαφή με την μπάλα και καλά χτυπήματα. Θα χρειαστεί τώρα που συμπλήρωσε κάρτες ο Σουνάς.

ΓΚΟΛΙΑΣ
Έπαιξε στο τέλος αντί του Φερνάντες. Θα τον χρειαστεί ο ΑΡΗΣ τώρα που χτύπησε ο πορτογάλος και θα έχει την ευκαιρία του.

Προτεινόμενα Άρθρα