Επεισόδια και διακοπή στο Αλκαζάρ

από AllAboutARIS

Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στην Λάρισα και τον Ολυμπιακό Βόλου με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 0-1, σε έναν αγώνα με επεισόδια, χημικά και διακοπές.

Δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου, τα επεισόδια στις εξέδρες και η χρήση χημικών ανάγκασαν τον διαιτητή Παναγιωτόπουλο να διακόψει το ματς!
Ως εκείνο το σημείο οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνταν με 0-1, όμως οι γηπεδούχοι είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία καθώς θεωρούν πως στο 0-0 λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ του Μπόγιοβιτς! Στην συνέχεια υπήρξε ένταση μεγάλη και στην εξέδρα, όπου οι οπαδοί της Λάρισας κινούνταν απειλητικά προς τους φιλοξενούμενους. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και μοιραία ήρθε η διακοπή!

Οι αρχές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου, η γηπεδούχος ομάδα δε δέχτηκε να γίνει κάτι τέτοιο, με τα ΜΑΤ να διώχνουν όσους ήταν πίσω από τον δεύτερο βοηθό. Τελικά, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από περίπου 20 λεπτά και έληξε 0-1 υπέρ των Βολιωτών, με τους «βυσσινί» να χάνουν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην τριάδα, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα