Η… αυτοδυναμία Πόι και Καπνίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ποσοστά που καθιστούν πετυχημένο το δίδυμο της επίθεσης

Από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ηρακλή, στο προσκήνιο για τον ΑΡΞ βρίσκονται οι Μάουρο Πόι και Αντώνης Καπνίδης. Ειδικά ο δεύτερος τυγχάνει μεγάλης αναγνώρισης από τον κόσμο της ομάδας, αφού μπήκε ως αλλαγή, σκόραρε για το 2-0 των “κίτρινων” και… σέρβιρε στον Αργεντινό για το 3-0.

Αυτό που αποδείχθηκε ή καλύτερα επιβεβαιώθηκε στον αγώνα με τους Αμπελόκηπους, είναι πως την δεδομένη χρονική στιγμή Πόι και Καπνίδης αποτελούν το ιδανικό επιθετικό δίδυμο. Σε αυτό συνηγορεί η εμφάνιση τους προχτές, όπως επίσης και οι αριθμοί.

Με τα δέκα γκολ του Πόι και τα έξι του Καπνίδη, οι δύο παίκτες φτάνουν μαζί τα 16 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Ο ΑΡΗΣ σε 19 αγωνιστικές έχει πετύχει 32, άρα και οι δύο μαζί έχουν σκοράρει το 51,06 των τερμάτων της ομάδας, χωρίς να υπολογιστούν οι ασίστ, ειδικά για τον αρχηγό των “κίτρινων”. Και αν θέλουμε να το δούμε με πολιτικούς όρους, επιθετικά έχουν… αυτοδυναμία.

Τα ποσοστά αυτά καθιστούν πετυχημένο το συγκεκριμένο δίδυμο στην επίθεση, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση για… αποθέωση. Απλά αμφότεροι έχουν δείξει ότι είναι ικανοί στην γραμμή κρούσης της ομάδας και μαζί συνθέτουν ένα καλό δίδυμο, αποτέλεσμα της χημείας που έχουν αποκτήσει από τα παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί μαζί φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα