"Δουλεύουμε πυρετωδώς"

από AllAboutARIS

"Ζωηρό το ενδιαφέρον του Κάλας

Στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” του “Libero 107,4” φιλοξενήθηκε το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Στάθης Ρούσσος, μιλώντας για τη διαδικασία της εκκαθάρισης στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όντας ο φοροτεχνικός της διαδικασίας.

Αναλυτικά: 

Για το σημείο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η εκκαθάριση: “Εχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα  εδώ και δύο εβδομάδες και έχουμε πιάσει δουλειά με την ομάδα μου όσον αφορά το δικό μας κομμάτι. Πρέπει να σταλούν οι επιστολές και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα με τους δικηγόρους, όπως το Ρύσιο και άλλα”.

Για το ενδιαφέρον του Κάλας όσον αφορά την εκκαθάριση: ”Το ενδιαφέρον του είναι ζωηρό για το πως προχωράμε. Δική μου υποχρέωση είναι να τον ενημερώνω στο πλαίσιο της συνεργασίας μας”.

Για το πότε υπολογίζει ότι θα τελειώσει η διαδικασία: “Δουλεύουμε πυρετωδώς και πιστεύω να τελειώσουμε σε λιγότερο από δύο μήνες. Υπάρχει το τρίμηνο, αλλά σε αυτό οι απόψεις των νομικών διίστανται. Από πότε ξεκινάει δηλαδή. Περιμένουμε να δούμε αν θα αλλάξει κάτι και από την νέα κυβέρνηση. Εμείς την ξεκινάμε, το θέμα όμως είναι πότε θα ολοκληρωθεί, καθώς μπορεί να υπάρχουν και τριτανακοπές. Είναι μία χρήση με τρεις διοικήσεις και όλοι καταλαβαίνουμε τι μπορεί να έχει γίνει από 01/07/13 μέχρι τις 30/06 του 2014”.

Για την ομάδα μπάσκετ και το ενδεχόμενο αναβολής της Α1: “Η ομάδα ετοιμάζεται. Σήμερα έχουμε ένα φιλικό με τα Πεύκα και ετοιμαζόμαστε για να κατέβουμε να παίξουμε με την Κηφισιά. Τώρα από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει”.

Προτεινόμενα Άρθρα