Πρόκληση ο ορισμός Βρέσκα στην Δράμα

από AllAboutARIS

Τον κύριο αυτό που την προηγούμενη αγωνιστική ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στη Αρναία και “οδήγησε” την Καβάλα στο διπλό ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Μπορεί οι ρέφερι στην Γ εθνική να μην είναι τόσο γνωστοί, αλλά θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να αντιδράσει πριν βρεθεί προ απροόπτου την Κυριακή στην Δράμα. Η ΚΕΔ όρισε στο παιχνίδι του ΑΡΗ την Κυριακή τον κ. Βρέσκα από την ΕΠΣ Ημαθίας του Καραμελίδη. Τον κύριο αυτό που την προηγούμενη αγωνιστική ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στη  Αρναία και “οδήγησε” την Καβάλα στο διπλό ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ.

Ο ίδιος ρέφερι είχε αρνηθεί δυο πεντακάθαρα πέναλτι στον ΑΡΗ στις Σέρρες και τελικά έδωσε το τρίτο που ήταν τόσο καθαρό που θα το έδινε και ο Πρόεδρος του Πανσερραικού!

Παράλληλα η ΚΕΔ όρισε δυο βοηθούς επίσης από την Ημαθία. Τριπλέτα,λοιπόν, από την Ένωση του γνωστού και μη εξαιρετέου Καραμελίδη!

Με όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στην εβδομάδα από τους Δραμινούς, η διοίκηση του ΑΡΗ πρέπει να προστατέψει με κάθε μέσο και τρόπο την ομάδα. Το παιχνίδι είναι μία τεράστια παγίδα και πρέπει και ο κόσμος του ΑΡΗ να έχει τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά γιατί με το παραμικρό με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα τυλίξουν την ομάδα σε μία κόλλα χαρτί και δεν θα διστάσουν αν το…διακόψουν για ένα ποτηράκι πλαστικό ή ένα άδειο μπουκάλι που θα πέσει.

Απαιτείται τεράστια προσοχή για προβοκάτσια ή παρουσία οπαδών άλλων ομάδων που ήδη μέσω διαδικτύου αναφέρουν ότι θα βρεθούν στο γήπεδο για να…στηρίξουν την Δόξα. Διοίκηση, κόσμος και παίκτες οφείλουν να είναι 100% συγκεντρωμένοι για να έρθει το διπλό. Σε όλα τα επίπεδα…

Προτεινόμενα Άρθρα