Άξιος της μοίρας του…

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ παρουσίασε το γνωστό μέτριο προσωπό του, αλλά αυτή την φορά ο αντίπαλος αξιοποίησε μία από τις λίγες ευκαιρίες του και τον οδήγησε στην ήττα που μπορεί να του στερήσει ακόμα και την άνοδο.

Ο ΑΡΗΣ παρουσίασε το γνωστό μέτριο προσωπό του, αλλά αυτή την φορά ο αντίπαλος αξιοποίησε μία από τις λίγες ευκαιρίες του και τον οδήγησε στην ήττα που μπορεί να του στερήσει ακόμα και την άνοδο.
Το τελικό 1-0 με γκολ του Κυριακίδη άφησε τον ΑΡΗ στην τρίτη θέση και στο -4 από την κορυφή που σημαίνει ότι πλέον δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο η υπόθεση της ανόδου με 10 παιχνίδια να απομένουν ως το φινάλε.

ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 4, όταν μετά από κόρνερ του Λιόλιο, ο Κπανίδης πήρε την κεφαλιά και ο Καράδαης απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 11 οι γηπεδούχοι είχαν την δική τους μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Αθανασιάδη προς τα πίσω, ο Στόικος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι πριν απομακρύνουν οι παίκτες του ΑΡΗ.

ΑΝΟΥΣΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ Ο ΑΡΗΣ

Ο ΑΡΗΣ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά τελείως ανούσια χωρίς σωστή εναλλαγή της μπάλας και με πολλά λάθη. Η Δόξα προσπαθούσε με κόντρα επιθέσεις να πετύχει κάτι καλό, αλλά κυρίψς είχε το μυαλό στα μετόπισθεν

ΔΥΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Έπρεπε να φτάσουμε στο 44 για να απειλήσει και πάλι ο ΑΡΗΣ όταν μετά από φάση διαρκείας και σέντρα του Σανιά, ο Καλογέρης έστρωσε σε κενή εστία στον Πόι, αλλά ο Αργεντίνος έβαλε λάθος το πόδι του και η μπάλα έφυγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ένα καλό σουτ του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή απομάκρυνε με δυσκολία ο Καράδαης που κράτησε το μηδέν.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΛΙΟΝΗ ΑΝΤΙ ΣΑΜΑΡΑ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή καθώς ο τραυματίας Σαμαράς έδωσε την θεση του στον Λίονη. Ο Λιόλιος πήγε στο κέντρο της άμυνας και ο Λίονης σε θέση αριστερού μπακ.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΑΚΑ ΑΝΤΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Ντομπρασίνοβιτς έκανε γρήγορα και την δεύτερη αλλαγή του, καθώς πέρασε το Νάκα στην θέση του Παπδόπουλου στο 54.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ

Ο ΑΡΗΣ που μπήκε ξεκάθαρα πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για το γκολ και έφτασε πολύ κοντά στο 55 όταν ο Νλουντούλου μετά από πάσα του Πόι βγήκε μόνος απέννατι από τον Καράδαη, αλλά ο τελευταίος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ.

ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΕ ΝΤΟΥΤΣΑΡΙΔΗ

Στο 67 ο Ντουτσαρίδης πήγε με πολύ δύναμη, πάνω στον Καλογερη και τον ανέτρεψε  με αντιαθλητικό τρόπο, αλλά ο Βρέσκας δεν έβγαλε την πεντακάθαρη κίτρινη που θα ήταν η δεύτερη για τον παίκτη της Δόξας.
Στο 69 πέρασε και ο Κωνσνταντινίδης στο παιχνίδι αντί του Πόι που πρφανώς δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

1-0 ΜΕ ΒΟΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η Δόξα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχε παθητικό ρόλο, αλλά κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ με μία βολίδα του Κυριακίδη στο 70 έξω από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ με πάσα του Ντοτσαρίδη.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Για δέκα λεπτά μετά το γκολ οι παίκτες του ΑΡΗ τα είχαν χαμένα και δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε πάσα, μέχρι να χάσουν μία καλή ευκαιρία στο 85 με σουτ του Σανιά που εφυγε λίγο άουτ. Ο ΑΡΗΣ προσπαθούσε ανορθόδοξα να σκοράρει, στο 90 μετά από προσπάθεια του Κωνσταντινίδη απέιλησε την εστία του Καράδαη, αλλα και αυτή η φάση δεν είχε αποτέλεσμα και έτσι ο ΑΡΗΣ γνώρισε μία οδυνηρή ήττα που τον αφήνει πολύ πίσω.

Δόξα Δράμας: Kαράδαης, Γεωργιάδης, Χαριτωνίδης, Παπαζούδης, Λάσπατζης, Κυριακίδης(86 Παπαβασιλείου), Στόϊκος, Αθανασιάδης(85 Δούμπλατζης), Ντουτσαρίδης, Μουδούρογλου
 
ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Γκόλιας, Σαμαράς (46 Λιόνης), Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σανιά, Καλογέρης, Ν΄Λουντούλου, Παπαδόπουλος(55 Νάκας), Πόι(69 Κωνσταντινίδης), Καπνίδης

Προτεινόμενα Άρθρα