ΑΡΗΣ και στο Ολίμπικο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ μπορεί ποδοσφαιρικά να βιώνει μία δύσκολη περίοδο, όμως ο κόσμος του φροντίζει να εκφράζει την αγάπη του για την ομάδα, όπου βρεθεί, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος. Έτσι και έγινε την Δευτέρα στην Ρώμη και στο Ολίμπικο.

Τέσσερις οπαδοί του ΑΡΗ βρέθηκαν στο ντέρμπι ανάμεσα στην Ρόμα και την Γιουβέντους το βράδυ της Δευτέρας, με τις δύο κορυφαίες ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1. Μαζί τους κουβάλησαν και μία σημαία του ΑΡΗ με στόχο να εκφράσουν την αγάπη τους για την ομάδα σε ένα μεγάλο ντέρμπι και παράλληλα να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, στις αναμετρήσεις των «κιτρίνων» με τους «Ρωμαίους».
Οι τρεις ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη, ο τέταρτος ήρθε από το Εδιβούργο της Σκωτίας όπου διαμένει και εργάζεται τον τελευταίο χρόνο και το ραντεβού δόθηκε στην Ρώμη με τελικό προορισμό το Ολίμπικο. Στην διάρκεια της παρουσίας τους στην Ρώμη ήταν αρκετοί οι φίλαθλοι της Ρόμα που θυμήθηκαν τα παιχνίδια με τον ΑΡΗ και την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Κλ. Βικελίδης» με πιο πρόσφατη εικόνα το φιλικό πέρυσι, με τελικό αποτέλεσμα το 0-0. Μάλιστα χαρακτηριστικό ήταν το στιγμιότυπο, όταν κατά την είσοδο τους στο Ολίμπικο, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την σημαία του ΑΡΗ μιας και αρχικά δεν τους είχε επιτραπεί να την πάρουν μαζί τους στο γήπεδο. Αλλά μετά από συζήτηση και παρέμβαση… ενός «Ρωμαίου» που θυμήθηκε τους αγώνες με τον ΑΡΗ και το πρόβλημα λύθηκε.
Επίσης κατά την αναχώρηση τους από την Θεσσαλονίκη, συναντήθηκαν με την αποστολή του ΑΡΗ που έφευγε για την Αθήνα και τον αγώνα με την Κηφισιά, ενθαρρύνοντας τους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν τους αρνήθηκε μία αναμνηστική φωτογραφία.

Προτεινόμενα Άρθρα