"Ο ΑΡΗΣ θα ανέβει"

από AllAboutARIS

Αγωνιζόμενος για 2.144 λεπτά επί συνόλου2.250, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Νίκος Λιόλιος μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί «βιονικός». Ο αριστερός μπακ των «κιτρινόμαυρων», με 23 πλήρεις συμμετοχές και 74 λεπτά στην αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχει απουσιάσει σε μόλις έναν αγώνα

Μιλώντας στην εφημερίδα «Arena Press» ο Νίκος Λιόλιος ξεκαθάρισε:

«Στο τέλος ο Άρης θα ανέβει, μπορεί να έχουμε μείνει πίσω και ο Πανσερραϊκός να έχει το προβάδισμα, όμως εμείς είμαστε ο Άρης και πρέπει όχι μόνο να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος, αλλά να πάρουμε και την άνοδο».

Πόσο εύκολο είναι να πάρει την άνοδο ο Άρης;

«Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο, υπάρχει στόχος και αυτόν πρέπει να τον πετύχουμε και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

«Περάσαμε δύσκολα μέσα στη χρονιά»

Ο αριστερός μπακ των «κιτρινόμαυρων»  στάθηκε στις δυσκολίες που βίωσαν οι παίκτες του Άρη από την αρχή της χρονιάς, φανερώνοντας την ανακούφιση που υπήρξε στους ποδοσφαιριστές με την αποκατάσταση της οικονομική ηρεμίας στα «αποδυτήρια.

Πόσο σας επηρέασαν τα όσα βιώσατε φέτος;

«Περάσαμε πολύ δύσκολο πρώτο εξάμηνο στο οικονομικό, τώρα όλα πάνε καλά, έχει έρθει ένας άνθρωπος που είναι τυπικός και έχει καταλάβει σε ποια ομάδα είναι ηγέτης, το μόνο που μένει είναι να αποδείξουμε και εμείς ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα του Άρη και να τον βγάλουμε πρωταθλητή»,

Τον Ιανουάριο βρεθήκατε όλοι οι παίκτες πολύ κοντά στο να αποχωρήσετε, τι σας κράτησε στον Άρη;

«Πρέπει να πω ότι δεχθήκαμε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, από τους οργανωμένους και όχι μόνο. Υπήρξαν άνθρωποι που μάζεψαν χρήματα και μας τα μοίρασαν και όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη εποχή βιώνει ο κόσμος στην Ελλάδα. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εγώ έδωσε περιθώρια, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και μετά να πάρω την απόφασή μου, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αν φύγεις από τον Άρη, δύσκολα ξαναγυρνάς».

«Κορυφαία στιγμή, το περιβραχιόνιο στις Σέρρες»

Φοράει για πρώτη φορά τη φανέλα του Άρη, όμως ο 23χρονος αριστερός οπισθοφύλακας μοιάζει να συναισθάνεται τη δυναμική των «κιτρινόμαυρων» και παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να χάσει ούτε μία συμμετοχή μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στη τοποθέτηση του ανέφερε:

«Δεν θέλω να χάσω ούτε ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος, είναι προσωπικός μου στόχος.  Το ιδανικό είναι να παίζω και να πηγαίνει καλά η ομάδα, άμα βγούμε στη Φούτμπολ Λιγκ τότε θα είμαι χαρούμενος»

Μέχρι στιγμής έχεις αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Θα σε δούμε και σε άλλη θέση;

«Μέχρι στιγμής στόπερ και αριστερό μπακ αριστερό μπακ πιστεύω ότι είναι αρκετά για φέτος, αλλά αν είναι να κερδίσει ο Άρης παίζω παντού. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά προσπαθώ να ανταποκριθώ όπου μου λέει ο προπονητής μου».

Ποια είναι η κορυφαία σου στιγμή φέτος;

«Η κορυφαία θα είναι όταν ο Άρης ανέβει, όμως μέχρι τότε δεν μπορώ να ξεχάσω ότι φόρεσα το περιβραχιόνιου του αρχηγού στις Σέρρες, στην αναμέτρηση του κυπέλλου. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να είσαι αρχηγός σε αυτή την ομάδα».

Πιο είναι το δυνατό και το αδύνατό σου σημείο;

«Αμυντικά είμαι καλός, όμως σίγουρα χρειάζομαι βελτίωση, βέβαια πρέπει να ανεβάσω την απόδοσή μου στον επιθετικό τομέα, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα».

Τι σε έφερε στον Άρη;

«Το όνομα και η ιστορία της ομάδας με έφερε εδώ. Το καλοκαίρι είχα μιλήσει και με άλλες ομάδες ακόμη κι όταν ο Άρης ήταν να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αλλά είπα ότι θα μείνω και θα προσπαθήσω. Δεν θέλω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να μην ανέβει η ομάδα, για μένα δεν υπάρχει αύριο χωρίς την άνοδο. Αυτή τη στιγμή δε φοβόμαστε κανέναν, η πιο έμπειρη ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν ο Πανσερραϊκός, όμως πιστεύω ότι θα τον κερδίσουμε στην έδρα μας».

«Να συνδυάσω την άνοδο με την έλευση του γιου»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, κατά το διάστημα της παρουσίας του στους «κιτρινόμαυρους» παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και σε δύο μήνες περιμένει τη γέννηση του γιου του.

Πως είναι η ζωή σου στη Θεσσαλονίκη;

«Περνάω πολύ καλά εδώ και είναι σημαντικό ότι έχω μαζί μου την οικογένειά μου. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο να σε περιμένει όταν είσαι με την ομάδα, γιατί η ζωή του ποδοσφαιριστή είναι δύσκολη. Σε δύο μήνες περιμένω να γεννήσει η γυναίκα μου και περιμένω να συνδυαστεί και με την άνοδο του Άρη».

Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι καλό, υπάρχει κάποιος συμπαίκτης σου, με τον οποίο έχετε έρθει πιο κοντα;

«Ο Δημήτρης Γκίνο είναι σίγουρα ο άνθρωπος με τον οποίο είμαι πιο κοντά. Μένουμε στην ίδια πολυκατοικία και περάσαμε μαζί τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε όλοι τον χειμώνα. Ταιριάξαμε πολύ και κάνουμε καλή παρέα».

Προτεινόμενα Άρθρα