Δύο θέσεις ανοικτές και τέσσερις παίκτες οι οποίοι τις διεκδικούν - Τελική «πρόβα» σήμερα από τον Καλαϊτζίδη

Δείχνει να κατασταλάζει…

Δύο θέσεις ανοικτές και τέσσερις παίκτες οι οποίοι τις διεκδικούν - Τελική «πρόβα» σήμερα από τον Καλαϊτζίδη

Ολα ανοικτά στα άκρα, όσον αφορά τα πλάνα του τεχνικού του ΑΡΗ

Ημέρα τελικών δοκιμών αναμένεται να είναι η σημερινή στον ΑΡΗ, δύο ημέρες πριν τον εκτός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης λογικά θα φανερώσει τα τελικά του πλάνα, ωστόσο από χτες έδειξε ένα δείγμα του πως σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα μεθαύριο.

Οπως όλα δείχνουν, ο 58χρονος τεχνικός θα προτιμήσει στα χαφ τους Σανιά-Καλογέρη, τους οποίους και χρησιμοποίησε χτες στο βασικό σχήμα. Στην άμυνα, ο Γκόλιας διατηρεί το προβάδισμα που έχει έναντι του Φερνάντεζ για να ξεκινήσει δίπλα στον Σαμαρά, ενώ Γεωργιάδης και Λιόλιος θα καλύψουν τα άκρα. Πόι-Καπνίδης θα είναι το δίδυμο στην επίθεση, ακόμα όμως δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη για τα δύο εξτρέμ.

Οπως τις τελευταίες μέρες, έτσι και χτες δοκιμάστηκαν με διάφορους συνδυασμούς, Ν’ Λουντούλου, Σουνάς, Παπαδόπουλος και Νάκας. Ολοι έχουν μοιρασμένες πιθανότητες και είναι πιθανό ο Καλαϊτζίδης να αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Φυσικά δεν πρέπει να αποκλείονται και εκπλήξεις, σε κάθε περίπτωση όμως η σημερινή τελική… πρόβα, προσφέρεται για πολύ πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Νταβίντ Λουίζ τρολάρει τον Μουρίνιο! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ο Νταβίντ Λουίζ τρολάρει τον Μουρίνιο! (vid)
Επόμενο άρθρο Φεύγουν και τα τελευταία
Φεύγουν και τα τελευταία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News