Η Τσέλσι …κερδισμένη και με ισοπαλία

από AllAboutARIS

Ακόμη κι όταν χάνει βαθμούς στην έδρα της, όπως σήμερα στο 1-1 με την Σαουθάμπτον, η Τσέλσι του Μουρίνιο είναι κερδισμένη έναντι των αντιπάλων της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί να της κόστισε σημαντικά η ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν σο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς με το 2-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έμεινε εκτός Ευρώπης για την συνέχεια, όμως οι…αντίπαλοι της στην Πρέμιερ, όπως η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, τα πάνε χειρότερα.

Η Τσέλσι του Μουρίνιο εκμεταλλεύτηκε την ήττα των ¨πολιτών» από την ουραγό Μπέρνλι με 1-0 και με την ισοπαλία επί των «Αγίων» της Σαουθάμπτον  αύξησε κι άλλο την διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας. Σε 29 αγώνες έχει 64 βαθμούς, έναντι 58 της Σίτι που ακολουθεί, με την Αρσεναλ στην συνέχεια, που κέρδισε με γκολ των Ζιρού, Ράμσει και Φλαμινί την Γουέστ Χαμ, να βρίσκεται στην 3η θέση με 57 βαθμούς.

Τα τέρματα στην συνάντηση του Στάμφορντ Μπριτζ, όπου οι τερματοφύλακες Κουρτουά της Τσέλσι και Φρέϊζερ της Σαουθάμπρον είχαν τον πρώτο λόγο, πέτυχαν ο Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι) και ο Τάνσιτς (με πέναλτι, Σαουθάμπτον).

Τα αποτελέσματα ήταν:
Κρίσταλ Πάλας – ΚΠΡ 3-1 (21΄Ζάχα, 40΄ΜακΆρθουρ, 42΄Γουάρντ – 83΄Φίλιπς)
Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ 3-0 (45′ Ζιρού, 81′ Ράμσει, 84′ Φλαμινί)
Λέστερ – Χαλ 0-0
Σάντερλαντ – Άστον Βίλα 0-4 (16′, 44′ Μπεντεκέ, 18′, 37′ Αγμπονλαχόρ)
Γουέστ Μπρομ – Στόουκ 1-0 (20′ Ιντέγιε)
Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (61΄Μπόιντ)

Προτεινόμενα Άρθρα