«Είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα ανέβουμε»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Στο τέλος, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

Την πίστη του για την άνοδο της ομάδας εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός μίλησε για τον νέο του ρόλο στην ομάδα, την βελτίωση που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

Αναλυτικά: 

Για τον νέο ρόλο του στην ομάδα, ως βοηθός του Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Είναι μία καλή ευκαιρία για να μάθω περισσότερα και να αποκτήσω εμπειρία ως προπονητής. Είναι ευχάριστο να δουλεύεις μαζί του. Ως συνεργάτης του, κάνω τα πράγματα που μου ζητάει στην προπόνηση, κυρίως στο κομμάτι της άμυνας, από τη στιγμή που αγωνιζόμουν ως αμυντικός μέσος και ως στόπερ. Παράλληλα παρακολουθώ τα παιχνίδια των αντιπάλων και προσπαθώ να δίνω στον προπονητή τις πληροφορίες που χρειάζεται».

Για την νίκη του ΑΡΗ στα Γιαννιτσά και την εμφάνιση της ομάδας: «Αρχικά είχαμε κάποια προβλήματα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, στη συνέχεια όμως προσαρμοστήκαμε. Πιέσαμε, πετύχαμε τρία γκολ και βγήκαν στο γήπεδο κάποια πράγματα που δοκιμάζουμε στην διάρκεια των προπονήσεων».

Για την προσπάθεια του ΑΡΗ να παίξει επιθετικά στους τελευταίους δύο αγώνες, πιέζοντας παράλληλα τον αντίπαλο, αλλά και για την βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα: «Αυτός είναι και ο στόχος μας. Να παίξουμε επιθετικά και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι. Να κλέψουμε πολλλές μπάλες και να είμαστε κοντά στην περιοχή».

Για τους Σανιά και Ν’ Λουντούλου: «Προσωπικά, περιμένω περισσότερα από αυτούς. Πιστεύω ότι θα αρχίσουν να παίζουν καλύτερα. Το έκαναν στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά πρέπει να συνεχίσουν έτσι και να καταλάβουν ότι παίζουν σε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο ΑΡΗΣ».

Για το κατά πόσο πιστεύει ακόμα ότι ο ΑΡΗΣ θα εξασφαλίσει την άνοδο, βάσει των τωρινών δεδομένων: «Οταν λέω κάτι, το πιστεύω. Εχουμε την καλύτερη ομάδα και μέχρι το τέλος είμαι σίγουρος πως θα κάνουμε το απόλυτο. Δεν πιστεύω ότι ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Τους είδα πριν δύο εβδομάδες και δεν μου άφησε τόσο καλές εντυπώσεις».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ, ώστε να φτάνει πιο εύκολα στη νίκη: «Πρέπει σκοράρουμε νωρίς. Αυτό είναι το κλειδί. Είδαμε ότι όταν το έκανε κόντρα στα Γιαννιτσά, η συνέχεια ήταν πιο εύκολη. Είναι και θέμα ψυχολογίας. Οταν σκοράρουμε νωρίς, παίζουμε πιο ελεύθερα και η ομάδα δείχνει καλύτερη».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στον ΑΡΗ, μετά το τέλος της σεζόν και εφόσον ο ΑΡΗΣ ανέβει: «Εύχομαι και πιστεύω ότι θα ανεβούμε, από την πρώτη μέρα που ήρθα. Είναι τιμή για μένα που δουλεύω στον ΑΡΗ. Αν οι άνθρωποι της ομάδας κρίνουν ότι μπορώ να βοηθήσω, θα μείνω».

Για το θέμα με τις κίτρινες που έχουν παίκτες όπως ο Πόι: «Το έχουμε συζητήσει. Θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι είναι καλύτερο για την ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Είναι το καλύτερο κομμάτι της ομάδας και θέλουμε να είναι κοντά μας. Τους χρειαζόμαστε για να γίνονται όλα πιο εύκολα. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο».

Προτεινόμενα Άρθρα