Ρούσσος: «Νωρίτερα η εκκαθάριση στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο Στάθης Ρούσσος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η διαδικασία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ολοκληρωθεί συντομότερα από τις αρχικές προβλέψεις.

Ο Στάθης Ρούσσος όπως τόνισε στο «Goal», το γραφείο του οποίου έχουν αναλάβει εδώ και ενάμιση μήνα, περίπου, το λογιστικό και φορολογικό κομμάτι της διαδικασίας λύσης της εταιρείας, δήλωσε αισιόδοξος και σύντομα αναμένεται να είναι έτοιμος ο ισολογισμός έναρξης εκκαθάρισης, τον οποίο στη συνέχεια θα πρέπει να υπογράψουν οι δυο διαχειριστές, Λάκης Κλεώπας και Αντώνης Σενέμης, προκειμένου να ξεκινήσει το επόμενο στάδιο.

 «Η αλήθεια είναι ότι όταν είχαμε αναλάβει, με την καθυστέρηση που υπήρχε, είχαμε πει ότι θα τελειώσουμε το κομμάτι που μας αναλογεί σε δύο-δυόμιση μήνες, περίπου. Όλα δείχνουν ότι τελικά θα έχουμε ολοκληρώσει τη διαδικασία πολύ νωρίτερα. Με το που παραδώσουμε και μπουν οι υπογραφές στον ισολογισμό έναρξης εκκαθάρισης, τότε θα συνεχίσουμε τη διαδικασία σε συνεργασία με τους νομικούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός οικονομολόγος και φοροτεχνικός.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και να πάψει να υφίσταται ως εταιρεία, θα πρέπει να εκποιηθούν όλα τα περιουσιακά της στοιχεία προς το Δημόσιο. Ακόμα, ο Στάθης Ρούσσος και οι συνεργάτες του έλεγξαν τις χρήσεις των διοικήσεων στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την 1 Ιουλίου του 2013, εώς και σήμερα.

Ο υπεύθυνος του φοροτεχνικού γραφείου, που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι της εκκαθάρισης, έχει συχνά επικοινωνία με τον Αλεξ Κάλας  προκειμένου να τον ενημερώνει για την πορεία της διαδικασίας.

Προτεινόμενα Άρθρα