Μία αλλαγή στην ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετσι θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ, με βάση τα όσα έδειξε ο 58χρονος τεχνικός στην χτεσινή προπόνηση

Ο ΑΡΗΣ σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, μετά από περίπου μία εβδομάδα προπονήσεων με αρκετές δοκιμές.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι γνωστό πως θέλει να έχει σε ετοιμότητα όλους τους παίκτες. Οσον αφορά όμως τους «11» που θα παρατάξει απέναντι στους Καβαλιώτες, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές παρά μόνο σε μία, συγκριτικά με το παιχνίδι στα Γιαννιτσά.

Βάσει τουλάχιστον των όσων έδειξε στην χτεσινή προπόνηση, ο Λιόνης μετά από αρκετό καιρό θα πάρει φανέλα βασικού, παίζοντας στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Λιόλιου. Ο τελευταίος μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχοντας γενικότερα σταθερή απόδοση, με εξαίρεση κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, τα οποία είναι φυσιολογικά στην διάρκεια μίας αγωνιστικής σεζόν.

Τώρα όσον αφορά την επίθεση, εκεί λογικά θα παραμείνει ο Καπνίδης δίπλα στον Πόι, αφού τους δοκίμασε μαζί στο χτεσινό διπλό. Ο Ν’ Λουντούλου θα καλύψει την δεξιά πλευρά, ο Σουνάς την αριστερή και οι Σανιά-Καλογέρης θα είναι το δίδυμο στον άξονα. Εκτός του Λιόνη, στην άμυνα σταθεροί παραμένουν οι Σαμαράς, Γεωργιάδης και Γκόλιας, με τον Καρδιτσιώτη μεσοαμυντικό να είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, κερδίζοντας δίκαια μία θέση στο αρχικό σχήμα για ακόμη ένα ματς. Τέλος, ο Φυσέκης θα πάρει κανονικά θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα