Ο Μαχλάς τον χαβά του με τον ΑΡΗ…

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

«Τίτλοι τέλους» στον ΟΦΗ, με δάκρυα και την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη- Μία ακόμα θέση για άνοδο από την Γ εθνική ανοίγει καθώς ειναι σίγουρο ότι ο ΟΦΗ δεν μπορεί να αποπληρώσει στην Β εθνική τα χρέη του

«Αποσυρόμαστε ελεύθεροι, φεύγουμε από την σαπίλα» το μήνυμα του προέδρου του ΟΦΗ, Νίκου Μαχλά, που δεν μπορούσε να κρύψει την ένταση και την συγκίνησή του. Σε μία… σαπίλα που όμως όλα αυτά τα χρόνια συμμετείχε κανονικά. Και όταν οι νόμοι μετά από πολλά χρόνια εφαρμόστηκαν ο Μαχλάς μίλησε για…σαπίλα. Θυμήθηκε και τον ΑΡΗ και την προσωρινή του διαταγή. Αυτό που δεν είπε φυσικά είναι ότι οι νομικοί του ΑΡΗ είχαν φροντίσει στην προσωρινή τους διαταγή να συμπεριλάβουν τα διοικητικά και διαιτητικά δικαστ’ηρια της ΕΠΟ και όταν το έκαναν δεν υπήρχε μνημόνιο. Ο ΟΦΗ επέλεξε να μπει στο μνημόνιο και παράλληλα είχε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΦΑ, όταν του ΑΡΗ δεν υπήρχε ούτε μία τέτοια απόφαση. 

Πλέον ανοίγει μία ακόμα θέση από την Γ εθνική, καθώς ο ΟΦΗ έχει αποφασίσει – δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς- ότι θα βρεθεί στην τρίτη κατηγορία λόγω χρεών.

Φυσικά δεν φταίνει σε τίποτα οι παίκτες του ΟΦΗ. Ο κόσμος έδωσε το παρών για να αποθεώσει τους παίκτες και την ηρωική τους προσπάθεια το τελευταίο δίμηνο. Από την άλλη, οι παίκτες βουρκωμένοι ανταπέδωσαν και ευχήθηκαν να επιστρέψει η ομάδα άμεσα στα μεγάλα σαλόνια, με τις απαραίτητες βάσεις και υπό τις κατάλληλες συνθήκες. 

«Δεν έχει σημασία να συνεχίσουμε, μία μεγάλη ομάδα, δυστυχώς, τελειώνει με αυτόν τον τρόπο. Μπράβο στον κόσμο, μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια» δήλωσε ο Κουτσιανικούλης, ενώ από την άλλη ο Αναστόπουλος σχολίασε πως «έχω αποδείξει την αγάπη και την αφοσίωσή μου στην ομάδα, γι αυτό είμαι εδώ. Δεν είμαι νομικός να σχολιάσω αποφάσεις της διοίκησης», αποφεύγοντας να πάρει θέση. 

ΥΓ Στην φωτογραφία ο κ. Μαχλάς διακρίνεται στο γήπεδο της Τούμπας στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη

Προτεινόμενα Άρθρα