Το καθήκον τους…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε σκέψη για «γκέλα» από τους «κίτρινους», μετά την χτεσινή νίκη του Πανσερραϊκού

Υποχρεωμένος να βγει νικητής από το γήπεδο είναι για ακόμη μία εβδομάδα ο ΑΡΗΣ, ο οποίος υποδέχεται το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στις 15:00  (15:00, Libero 107,4, NS3), για την 23η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες των «κίτρινων» καλούνται να κάνουν το καθήκον τους και να φτάσουν στην κατάκτηση ακόμη τριών βαθμών, ώστε να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, μετά και την χτεσινή νίκη του Πανσερραϊκού, ο οποίος ξέφυγε στι +7.

Και πάλι πλήρης

Για μία ακόμη εβδομάδα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν αντιμετώπισε αγωνιστικά προβλήματα, καταστρώνοντας τα πλάνα του με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Ο 58χρονος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε μία αλλαγή όσον αφορά το αρχικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τον Λιόνη αντί του Λιόλιου, στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Λεμονής. 

Χωρίς προβλήματα και το Κοκκινόχωμα

Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα της Καβάλας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην προσπάθεια της να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης προετοίμασε χωρίς προβλήματα την ομάδα του, ελπίζοντας πως θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του Κοκκινοχώματος: Αγγελίδης, Αποστόλου, Αγτζίδης, Δαγκούλης, Δημητρίου, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Κουπρόγλου, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, Μουσικάκης, Μπατάκογλου, Ντομί, Παπαδόπουλος, Πόπτσης, Σαουλίδης, Ταχμαζίδης, Τριανταφυλλίδης, Τσίλογλου, Φωτόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα