Κάθε… πρώτο ημίχρονο και δύσκολο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ρισκάρει πολύ ο ΑΡΗΣ στα πρώτα 45 λεπτά, ευτυχώς όμως δεν το πληρώνει

Ο ΑΡΗΣ χτες κατάφερε να πετύχει την πιο ευρεία φετινή του νίκη, το 5-0 όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι «κίτρινοι» βρήκαν τον δρόμο στην εστία του Βυζαντίου χάρη στο πέναλτι του Πόι, σπαταλώντας όσες ευκαιρίες τους δόθηκαν, ενώ παράλληλα έδωσαν χώρο στους αντιπάλους για να βγουν μπροστά. Και αν ήταν πιο προσεκτικοί, ίσως να έπαιρναν και το προβάδισμα, βάζοντας στον ΑΡΗ δύσκολα.

Βέβαια, το χτεσινό «φαινόμενο» δεν παρατηρείται για πρώτη φορά στην ομάδα, η οποία αρκετές φορές «κόλλησε» σε πρώτα ημίχρονα, κυρίως στην έδρα της. Με έλλειψη καθαρού μυαλού και αρκετά επιπόλαια λάθη, όσο ο αντίπαλος είναι φρέσκος και έχει τρεξίματα για να πιέσει και να εκμεταλλευτεί το κάθε λάθος. Ο Ντομπρασίνοβιτς μίλησε σχετικά μετά το χτεσινό ματς, τόνισε την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και πλέον μένει αυτή να φανεί μέσα στο γήπεδο. Ασχετα με το αν ο ΑΡΗΣ πατάει τέρμα το γκάζι στην επανάληψη και «καθαρίζει» τα ματς. Διότι το Κοκκινόχωμα μπορεί να… συγχώρεσε, άλλες ομάδες όμως μπορεί να μην το κάνουν…

Προτεινόμενα Άρθρα