Όλοι κάτω του μετρίου

από AllAboutARIS

Μετά από καιρό ο ΑΡΗΣ έκανε συνολικά μια πολύ κακή εμφάνιση και δύσκολα βρίσκεις διακριθέντες.

ΦΥΣΕΚΗΣ
Είχε κάποια προβλήματα χαμηλά με τις απομακρύνσεις της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, σταθερός στον αέρα και πιο συγκεντρωμένος στην επανάληψη.

ΛΙΟΝΗΣ
Ξανά βασικός στη φυσική του θέση ο Λιόνης που από ένα σημείο και μετά εκτέλεσε όλα τα στημένα μέχρι την είσοδο του Νάκα. Δεν είχε προβλήματα στην πλευρά του, δεν ανέβηκε όμως και πολλές φορές.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ
Κλήθηκε να παίξει δεξί μπακ που δεν είναι η θέση του και τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε καλά. Ειδικά όσο περνούσε η ώρα. Βέβαια με τον Πορτογάλο δεξί μπακ οι κίτρινοι χάνουν πολύ σε ταχύτητα και φυσικά σε πλαγιοκοπήσεις αφού ο Φερνάντες δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά.

ΣΑΜΑΡΑΣ
Ο ήρωας του ΑΡΗ όπως και με το Αγιονέρι, χάρισε με το δεύτερο γκολ του ένα πολύτιμο τρίποντο. Αμυντικά ήταν άριστος αλλά εδώ που τα λέμε δεν πιέστηκε κιόλας.

ΓΚΟΛΙΑΣ
Πάντα πρώτος στην μπάλα, δυνατός στην προσωπική μονομαχία, έκανε το καθήκον του στις λίγες φορές που χρειάστηκε να επέμβει στον χώρο δράσης του. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69΄.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
Μέτριος για ένα ακόμη παιχνίδι, με όχι τόσα πολλά λάθη αυτή τη φορά αλλά χωρίς να πάρει πρωτοβουλίες και να βοηθήσει τον Σανιά.

ΣΑΝΙΑ
Ένα ακόμη κακό παιχνίδι από τον σενεγαλέζο που ούτε ανασταλτικά ήταν αποτελεσματικός ενώ καλύτερα να μιλήσουμε για το κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού στο οποίο απογοήτευσε.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πολύ δραστήριος, πήρε πολλές μπάλες στο ξεκίνημα αλλά ήταν πολύ άσχημα τα χτυπήματά του στις στατικές φάσεις. Μέχρι το 30΄ προσπάθησε αλλά στο τελευταίο τέταρτο εξαφανίστηκε και για αυτό αντικαταστάθηκε από τον Νάκα.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ
Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ καλά στο δεκάλεπτο αλλά μετά εξαφανίστηκε. Στην επανάληψη ήταν λίγο πιο «ζωηρός» αλλά δίχως ουσία και με πολλά νεύρα που του κόστισαν και μια κίτρινη κάρτα.

ΠΟΙ
Πολύ καλά κλεισμένος από τον Τόνεφ στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν φάνηκε αυτή τη φορά καθόλου με εξαίρεση ένα σουτ στην επανάληψη. Και όταν ο αργεντινός είναι μέτριος έχει αρνητική επίδραση σε όλη την ομάδα.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ
Σαν να μην έπαιξε ο επιθετικός του ΑΡΗ. Ίσως ο τραυματισμός στον ώμο του να τον επηρέασε, έπαιξε μια ώρα χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του και σωστά αντικαταστάθηκε.
 
ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΑΚΑΣ
Μπήκε αντί του Νάκα στην επανάληψη χωρίς όμως και αυτός να κάνει τη διαφορά. Είχε πάντως καλύτερα χτυπήματα από τον Παπαδόπουλο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Πιο δραστήριος και με μεγαλύτερο κέφι από τον Καπνίδη, τον αισθάνθηκε κάπως παραπάνω η άμυνα του Απόλλωνα.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Μπήκε στο τέλος και δεν κρίνεται.

 

Προτεινόμενα Άρθρα