Πρόβλημα για Καλογέρη που κανονικά είναι να βγει την Παρασκευή από την μονάδα του.

Με μια προπόνηση;

Πρόβλημα για Καλογέρη που κανονικά είναι να βγει την Παρασκευή από την μονάδα του.

Προσπάθεια από τη διοίκηση να εξασφαλιστεί νωρίτερα άδεια στον 29χρονο μέσο.

Την τελευταία… αγγαρεία κάνει ο Αλέξης Καλογέρης που από χθες βρίσκεται στην μονάδα του στην Αλεξανδρούπολη στην οποία υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία (απολύεται στις 20 Απριλίου). Ο μέσος του ΑΡΗ στην πρώτη απόπειρα να πάρει άδεια και σήμερα κιόλας να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στις προπονήσεις εν όψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκού, δεν βρήκε ανταπόκριση  αφού του μετέφεραν ότι θα βγει την Παρασκευή με άδεια για το Πάσχα.

Σε αυτή την περίπτωση προλαβαίνει δεν προλαβαίνει να κάνει μια προπόνηση με την ομάδα πριν από τον αγώνα του Σαββάτου και για αυτό το λόγο σήμερα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ότι ο παίκτης θα βγει νωρίτερα εξαιτίας της κρισιμότητας του αγώνα. 

Τα προαπαιτούμενα της νίκης
Προηγούμενο άρθρο Τα προαπαιτούμενα της νίκης
Επόμενο άρθρο Έσχατο μέτρο αφύπνισης
Έσχατο μέτρο αφύπνισης

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News