Στην εθνική Πορτογαλίας ο Ντανιλο Περέιρα

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Όταν είχε έρθει στον ΑΡΗ, οι άσχετοι με το αντικείμενο στάθηκαν στην ηλικία του και στην έχθρα τους με τον Μανέλ Φερέρ που τον πρότεινε για να τον απαξιώσουν.

Ο Ντανίλο Περέιρα πολύ γρήγορα έδειξε ότι είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές και για αυτό άλλωστε μετά την Πάρμα (από την οποία έπαιξε δανεικός στον ΑΡΗ), επέστρεψε στην Πορτογαλία και πλέον κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος στην εθνική Ανδρών της χώρας του παίζοντας μάλιστα κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι.

Ο Ντανίλο Περέιρα στον ΑΡΗ έκανε λίγα παιχνίδια (7 ματς, 2 γκολ με Λάρισα και Ξάνθη) καθώς ήρθε Ιανουάριο, αλλά στην μνήμη όλων έχει μείνει η γκολάρα, που πέτυχε μέσα στην Λάρισα σε ένα ματς που βέβαια στο τέλος ο Σηφάκης δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά στο τελευταίο λεπτό για το τελικό 2-2.

Ο Περέιρα αγωνίζεται στην Μαρίτιμο και έχει ρήτρα 4 εκ ευρώ με τους μεγάλους της Πορτογαλίας να ερίζουν για την απόκτησή του και την Μπενφίκα να…χτυπάει το κεφάλι της γιατί σε μικρότερη ηλικία είχε τα δικαιώματά του, αλλά τα παραχώρησε το 2010 στην Πάρμα.

Δείτε και θυμηθείτε το γκολ του Ντανίλο με την φανέλα του ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X