«Κλείδωσε» η ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετσι θα παρατάξει την ομάδα ο 58χρονος τεχνικός, βάσει των χτεσινών δοκιμών του

Τις σκέψεις του για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Πανσερραϊκό φανέρωσε στην χτεσινή προπόνηση ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Από τις δοκιμές που πραγματοποίησε ο 58χρονος τεχνικός, φάνηκαν και οι προθέσεις του για την ενδεκάδα, χωρίς να επιυφλάσσει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη.

Η μόνη διαφοροποίηση σε σχέση με τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ήταν η χρησιμοποίηση του Καλογέρη, ο οποίος μαζί με τον Σανιά θα αποτελέσουν το δίδυμο στον χώρο του κέντρου. Ο Φυσέκης παραμένει στο τέρμα, μπροστά από την αμυντική τετράδα, νέο πρόσωπο της οποίας θα είναι ο Νίκος Γεωργιάδης,  Γκόλιας και Σαμαράς δεν… κουνιούνται από τα στόπερ, όπως και ο Λιόνης στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς διατηρεί προβάδισμα έναντι του Λιόλιου για να πάρει φανέλα βασικού, για δεύτερο σερί ματς. 

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, ο Σουνάς επιστρέφει στις πτέρυγες όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Ν’ Λουντούλου και οι Πό-Καπνίδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο, στο 4-4-2 που θα παρατάξει για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. 

Προτεινόμενα Άρθρα