Τώρα, δεν χωρούν λάθη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η λειτουργία του άξονα και το καθαρό μυαλό που πρέπει να υπάρχει απ’ όλους

Η κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό, αναγκάζει τον ΑΡΗ αύριο να παρουσιάσει σαφώς ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με ό,τι έχει συνηθίσει. Δεν έχει άλλη επιλογή άλλωστε, από την στιγμή που παίζει με τον πρώτοπόρο και τον χωρίζουν τέσσερις βαθμοί από την κορυφή. 

Ο ΑΡΗΣ αύριο θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του και σίγουρα ένας από αυτούς, είναι τα λάθη. Γενικότερα φέτος… πάσχει κατά διαστήματα από έλλειψη καθαρού μυαλού μέσα στο παιχνίδι. Αποτέλεσμα αυτού είναι να «έχει» το εύκολο λάθος αρκετές φόρες, ειδικά στον άξονα, δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγει μπροστά και κάποιες από αυτές τις φορές, σε ανοικτό γήπεδο. Κάτι που άλλες ομάδες μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκαν, δεν θα κάνει το ίδιο όμως και ο Πανσερραϊκός. 

Ο ΑΡΗΣ αύριο θα πρέπει από το πρώτο λεπτό να «πατήσει» πιστά στο πλανό που έχει καταρτιστεί όλη την εβδομάδα από το τεχνικό τιμ, με υπομονή στο παιχνίδι του, γρήγορες μεταβιβάσεις και κυρίως την αποφυγή του εύκολου λάθους, απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα