«Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Καρδιτσιώτης αμυντικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, έπειτα το φινάλε του χτεσινού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Αν ο ΑΡΗΣ είχε έναν MVP χτες, αυτός ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη ο Νίκος Γκόλιας. Ο Καρδιτσιώτης κεντρικός αμυντικός ήταν εκείνος που με το γκολ του, χάρισε στους «κίτρινους» τρεις πολύτιμους βαθμούς και τους έβαλε δυνατά σε τροχιά ανόδου. Μετά το τέλος της χτεσινής αναμέτρησης, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το ματς, όπως και για την συνέχεια του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα.

Για την νίκη επί του Πανσερραϊκού: «Είχαμε πει μετά το παιχνίδι με την Δράμα, ότι πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα επόμενα παιχνίδια. Αυτός ο αγώνας ήταν όπως όλοι οι άλλοι. Επρεπε να τον πάρουμε. Απέμειναν ακόμα πέντε και συνεχίζουμε. Θέλαμε τη νίκη σήμερα. Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σήμερα παίζουμε για ένα αποτέλεσμα κι αυτό είναι μόνο η νίκη. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ».

Για την δική του ανοδική πορεία: «Δουλεύω καθημερινά. Εχω πάρα πολύ όρεξη. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Με τις μεταγραφές που έγιναν, έχει ανεβεί το επίπεδο και καθημερινά γινόμαστε όλοι καλύτεροι».

Συνεχίζοντας, τόνισε: «Εμείς θέλουμε να αλλάξουμε κατηγορία και θα το καταφέρουμε. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Απαγορεύεται για οποιονδήποτε να επιδείξει χαμηλότερο επίπεδο προσπάθειας απ΄ότι σήμερα».

Για την χημεία του με τον Σαμαρά στο κέντρο της άμυνας: «Από τα αποτελέσματα φαίνεται η συνεργασία μας. Συνεργαζόμαστε καλά, έχει πολύ εμπειρία και μου μιλάει καθημερινά. Όταν κρατάς το μηδέν, σημαίνει ότι κάτι πάει καλά».

Για την αντίδραση του μετά το γκολ που σημείωσε: «Ηταν μία στιγμή τρέλας. Ολοι το νιώθουν όταν σκοράρουν. Ηθελα να κάνω σουτ με το δεξί, είδα ότι είχα αντίπαλο, την έφερα στο αριστερό και τελείωσα τη φάση».

Προτεινόμενα Άρθρα