Ηρεμία και… εγρήγορση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεν εφησυχάζουν στον ΑΡΗ, παρά την πολύ σημαντική του περασμένου Σαββάτου

Η νίκη επί του Πανσερραϊκού ήταν απαραίτητη για τον ΑΡΗ από πολλές απόψεις και ευτυχώς ήρθε, χάρη στο… αριστερό του Γκόλια και το πάθος όλων των παικτών στο προχτεσινό παιχνίδι.

Πρώτα απ’ όλα η ομάδα μείωσε στο -1 από την κορυφή, το οποίο είναι και το πιο σημαντικό, παίζοντας ακόμη πιο δυνατά στην διεκδίκηση της κορυφής. Το αποτέλεσμα αυτό όμως έφερε και μία ηρεμία στην ομάδα, την οποία είχε ανάγκη. Και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο όπου υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, μέσα στην οποία θα υπάρξει η απαραίτηση ξεκούραση αλλά και δουλειά εν όψει της τελικής ευθείας.

Στον ΑΡΗ δεν εφησυχάζονται σε καμία περίπτωση από το προχτεσινό αποτέλεσμα. Ξέρουν ότι ακόμα δεν έχουν πετύχει τον στόχο τους και αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην 1η θέση. Ολοι είναι σαφώς πιο ήρεμοι, παραμένουν όμως σε εγρήγορση, με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος τονίζει πως η μπάλα πρέπει να μείνει χαμηλά μέχρι το τέλος. Αυτός είναι άλλωστε που καλείται να ετοιμάσει την ομάδα για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του απόλυτου, ο οποίος τέθηκε μετά την ήττα στην Δράμα.

Προτεινόμενα Άρθρα