Παραμένει ο Κάλβο στην Ανόρθωση;

από AllAboutARIS

Πιθανή πρόταση για διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 για τον πρώην παικτη του ΑΡΗ.

Όταν στην αρχή της σεζόν αποφάσισε ο Φαν Λίουεν να κρατήσει τον Τόνι Κάλβο στην Ανόρθωση και να του προσφέρει μονοετές συμβόλαιο, πολλοί δυσανασχέτησαν.

Η περσινή μέτρια του σεζόν σκόρπισε ερωτηματικά κατά πόσο αξίζει να παραμείνει ή αν θα έπρεπε να αποχωρήσει από την ομάδα. Αν όμως ο Φαν Λίουεν και ο κόσμος της Ανόρθωσης μπορούσαν να προβλέψουν τη φετινή σεζόν του Ισπανού, πιθανόν η διοίκηση να του έκανε… τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Ο 28χρονος πρώην παίκτης του ΑΡΗ κάνει μακράν την καλύτερη του χρονιά στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Έχει σκοράρει πέντε γκολ, έχει καταφέρει να τροφοδοτήσει αμέτρητες φορές τους συμπαίκτες του και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Η ηλικία του είναι ιδανική, ο κόσμος τον αγαπά, ο ίδιος αγαπά την ομάδα, έτσι όλα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα να παραμείνει στην «Κυρία». Εκτός και αν προκύψει καλύτερη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Η Ανόρθωση, πιθανόν μέσα στις επόμενες βδομάδες, να του προτείνει διετές κλειστό συμβόλαιο ώστε να τον «δέσει» μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Επαφές θα γίνουν και με τον Τζέισον Δημητρίου για ανανέωση συμβολαίου για ακόμη ένα χρόνο. Οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους όμως ίσως τεθεί θέμα απολαβών του παίκτη καθώς είναι ήδη αρκετά ψηλές.

Προτεινόμενα Άρθρα