“Δεν δέχομαι να απογοητεύσουμε 15000 κόσμο”

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ένα περιστατικό που έγινε γνωστό, αυτές τις μέρες έχει να κάνει με το τι συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραικό.

Ο Νίκος Γεωργιάδης όταν αποκτήθηκε τον Ιανουάριο πέρα από όσους είδαν στο πρόσωπό του έναν παίκτη της Σούπερλιγκ που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά στην Γ εθνική, σίγουρα προκάλεσε και ορισμένες αντιδράσεις λόγω του τρόπου με τον οποίο αγωνίζονταν ως αντίπαλος του ΑΡΗ, κυρίως στα παιχνίδια με την φανέλα της Βέροιας.

Πλέον φυσικά όλοι έχουν αντιληφθεί ότι αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζεται όποια ομάδας φανέλα και αν φοράει, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος.

Ένα περιστατικό που έγινε γνωστό, αυτές τις μέρες έχει να κάνει με το τι συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραικό.

Ο Γεωργιάδης με την άδεια του Καλαιτζίδη πήρε τον λόγο και μίλησε στους συμπαίκτες του με στόχο την ανάταση της ψυχολογίας τους και μάλλον το πέτυχε. Πέρα από αυτά που είπε και δεν μπορούν να μεταφερθούν για ευνόητους λόγους, ο Γεωργιάδης είπε στους συμπαίκτες του: “Έχει 15000 κόσμο σε ματς Γ εθνικής εκεί έξω. Δεν μπορώ να δεχθώ ως Γεωργιάδης ότι θα τους απογοητεύσουμε. Πρέπει να μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο και να κάνουμε το παν για τη νίκη”, ήταν ανάμεσα σε άλλα τα λόγια του.

Στην φάση του γκολ του Γκόλια δείτε πώς πανηγυρίζει (είναι λίγο πίσω από το ημικύκλιο έξω από την περιοχή) και πως τρέχει πάνω στον συμπαίκτη του. Στα 5 ματς ως το τέλος όλοι οι παίκτες του ΑΡΗ με αυτόν τον τρόπο πρέπει να λειτουργούν.

Προτεινόμενα Άρθρα